REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Neatenţia şoferilor, PRADĂ pentru hoţii din Constanţa

Neatenţia şoferilor, PRADĂ pentru hoţii din Constanţa

Replica API 17 ianuarie 2017 | 00:00 435

Feriţi-vă bunurile!

Feriţi-vă bunurile!

Luaţi atitudine, şoferi! Neatenţia atunci când plecaţi de lângă autoturism vă poate costa mai mult decât credeţi. Nu puţini sunt cei care nu se asigură dacă şi-au încuiat maşina sau, mai grav, uită geamurile deschise. Din păcate, aceste lucruri nu fac altceva decât să-i invite pe potenţialii hoţi să dea o spargere. Iată care sunt paşii pentru a nu fii păgubit! Unul dintre cele mai importante lucruri de care şoferii trebuie să ţină cont este încuiatul autoturismului cu mare atenţie. Nu trebuie să uiţi să verifici trapa, geamurile şi, implicit, uşile.

Chiar şi un centimetru de geam deschis poate fi de ajuns ca un hoţ experimentat să treacă la treabă. Mai mult decât atât, trebuie să ţii cont şi de locul unde parchezi. Trebuie precizat faptul că locurile luminoase şi cât mai circulate sunt evitate de tâlhari! Încă un amănunt de care conducătorii auto ar trebui să ia seama este de a nu lăsa obiecte de valoare la vedere! Chiar şi o pungă goală îl poate provoca pe spărgător să ia atitudine. De asemenea, se recomandă ca atunci când pleci de lângă maşină chiar şi pentru câteva secunde, să nu laşi motorul pornit! Majoritatea cazurilor de acest gen se înregistrează în benzinării, aşa că, mare atenţie după ce alimentezi!

Diana NEAŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Remus, ce rost mai are sa mai tina minte ? Direct decapitati cu ghilotina franceza in piata publica, sa vedem atunci, cine mai fura ?
1
0
Hotii astia at trebui transformati in invalizi permanenti de populatia unita,solidarizata. Degetele de la maini zdrobite si eventual o rotula,sa tina minte toata viata ca e nasol sa furi.
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218