REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
18.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Nebunie la Ovidiu! Viitorul este noua campioană a României

Nebunie la Ovidiu! Viitorul este noua campioană a României

Replica API 13 mai 2017 | 22:33 680

Constanta este conectată cu mic cu mare la stadionul Academiei Hagi debla Ovidiu, unde Viitorul are şansa de a scrie istorie pentru fotbalul constănțean. Un succes în această seară cu CFR Cluj va aduce în premieră la Constanța titlul de campioană națională la fotbal ! Stadionul este arhiplin, toate cele 4554 locuri fiind ocupate cu mai bine de 30 de minute înainte de începutul partidei.

Viitorul a deschis scorul în min. 65, prin Iancu, din penalty, iar la acest rezultat Viitorul este noua campioană a României!

Update:

Fluier final! Viitorul a câștigat cu 1-0 și devine în premieră campioana României.

Sorin Teodoreanu

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca erai din ovidiu stiai de unde vine numele Viitorul, cat despre primar daca erai din ovidiu ai fi observat ce eveniment a creat pentru noi ..dar tu nu esti decat un soricel ascuns in spate la un monitor ...te papa pisica shhh
2
2
Leon ai punctat foarte bine idiotul de scupra sa spuna mersi ca a putut sa imi miroasa basinile lui Gica Popescu la oficiala
3
0
BAI FRAIERILOR DE MAI JOS, NORMAL CA I-A DAT FAGADAU CUPA...SE NUMESTE VIITORUL CONSTANTA NU VIITORUL OVIDIU, SI TERENUL L-A CUMPARAT DE LA PRIVATI NU DE LA CONSILIUL LOCAL. SCUPRA S-A LAUDAT CA-I FACE STATUIE, ATAT DE PROST E, N-ARE BANI SA NE BAE CURENT IN CELE DOUA LOCATII DE LA VII SI DE LA CARTIERUL TINERETULUI, VAI MAMA LUI DE PROSTAN!
7
1
bravo viitorul !
4
1
socotelile banditilor lpf-isti,fiind SINGURUL PATRON care a construit echipa de la 0 ZERO.asa ca Burlanu sa-si dea iute demisia de oroare,fiind penibil si sa-l ia si pe Mitica de manutza.Hagi,te vrem antrenorul Nationalei!
4
1
La asa campionat, asa campioana! Acesta este nivelul maxim in fotbalul romanesc actual. Noroc cu Hagi si munca lui nebuna!
7
0
Sa nu incurcam borcanele. Nu aveau ce cauta cei doi, Fagadau si Babu. Dar nici Scupra nu are vreun merit acolo. Terenul a fost luat de Hagi pe vremea vechii administratii de la Ovidiu la un pret foarte piperat. Asa ca singurul merit e al lui Hagi.
10
1
Felicitari Viitorul, felicitari Hagi, a muncit nu a dat din gura ca berbecul de Becali, merita campionatul, m-a facut mandru ca sunt constantean, desi sunt si stelist! Bravo Hagi si echipei sale!
10
2
S-au gudurat obositii de la primarie pe langa Hagi sa-i lase pe ei sa inmaneze trofeul. Sa castige si ei ceva capital de imagine. Trupa de soc: Fagadau si Babu. Super-eroii Dobrogei. Avengers sunt copii mici pe langa astia.
8
4
De ce nu a inmanat dl. Scupra trofeul?! E rusinos ca altcineva a facut-o. Primaria Ovidiu i-a dat terenul! Gica, de ce ai facut asta?!
10
6
Ce fac machidonii de castica? Muncesc! Aia fac. Iar mucanii sparg seminte si mor de ciuda ca machidonii au bani. Si se consoleaza cu faptul ca machidonii miros a oaie.
8
10
Ma voi duce la TAS sa fac reclamatie.Nu vrem sa pierdem titlul de campioana.Toata noaptea am plans.Nu vrem sa recunoastem titlul Viitorului.
7
2
Felicitari lui hagi dar sal chemi pe fagadau sa dea cupa e o aberatie ..au distrus fotbalul din ct ..rusine dar lui doar la poze ii place
14
5
Felicitari Gheorge Hagi si jucatorilor este singurul lucru bun care s a intamplat in acea periferie din marginea europei intr un orasel in care angajatul cetatenilor statea ca papagalul in tribuna oficiala si se manddea cu munca unui om care si a dedicat viata fotbalului Felicitari inca o data
17
3
Ce cauta banditul de Mihai Cioti acolo , vrea sa faca si pe acolo smenuri ? Aveti grija de parsivul asta ca i-si poate baga coada la stricaciuni !
5
1
Muriti Faristi perversi de oftica.Niste gunoaie care imopreuna cu bosanceanu l-au alungat pe Hagi din Constanta.Fomisti de rahat cu MIHALESE in frunte.Faceti spune oameni josnici.
14
3
daca juca Maciuca Dorohoi castiga cu 8 - 0 asa ca vedeti-va de treaba ca vor pierde cat de curand ....
2
12
cum p.l.m. i-a inmanat trofeul unul din gasca de golani ai lui Mazare ce l-au gonit pe Hagi din Constanta?
16
2
Ce a cautat Fagadau la meci nu stiu ???Mai bine sa construiasca un stadion nou pentru orasul Constanta!!!
25
3
Totul la superlativ,stadionul,oamenii,echipa,etc.Un singur lucru nu mi-a placut si anume,ce mortii masii a cautat Fagadau si cu bulangiu de Babu la inmanarea trofeului?Singurul care avea dreptul sa stea la inmanarea trofeului era George Scupra.Papagalul de Fagadau a vrut capital de imagine dar s-a ales cu huiduieli la unison!Cel mai prost primar din cati a avut Constanta! In rest,bravo Gica Hagi si FELICITARI!
26
3
Bv viitorul. Dar numai steaua .dinamo.....vreti da ia campionatul sa mai ia si cine merita
10
2
Bravo!!!!!
17
3
Respect HAGI ptr rezultate, Ne mandrim cu tine.
25
1
Cum plm fac machidonii astia de castiga??...
8
8
Viitorul campioana, Halep a luat titlul la Madrid , HC Dobrogea Sud s-a calificat in finala cupei Romaniei, ...oare chiar nu mai putem fi mandri ca suntem constanteni...?
24
4
pentru w.c.s.b.hahahahahaaaaa!berbecul din pipera behaie degeaba,Hagi al nostru i-a dat o mica lectie manelistului.Acu Burlanu trebuie sa sune sa felicite campionii.
15
4
Muie Steaua - FC Scarbosenia Bucuresti
13
6
FCSB ...LUATI O IN GURA.
14
8
mwie tiganilor de la Farul si Steaua... ...in special lui Unu 22:11
13
7
Ca de obicei,Viitorul a aplicat cel mai bine tactica tragerii de timp.Vedeti si meciurile anterioare cand trisorii lui Hagi se dadeau loviti la fiecare contact,de parca erau loviti de apocalipsa.Penibila,asa-zisa campioana.
8
25
Campionat de doi lei.
11
21
Campionatu' e luat de wcsb.Faceti rost de hartie igienica ptr jiji
6
17
Viitorul echipa de liga 2. Nu merita titlul.
8
33
In anumite zone din Ovidiu nu este curent iar retelele de cablu nu merg ,ce oras de kkt cum ploua putin cum cade curentul .
12
4

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102