REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.5° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

NEBUNIE! Ponta zice că n-a fost la DNA să îl dea în gât pe Dragnea, dar dacă voia, putea!

NEBUNIE! Ponta zice că n-a fost la DNA să îl dea în gât pe Dragnea, dar dacă voia, putea!

Replica API 19 septembrie 2017 | 00:45 382

Victor Ponta a făcut declarații extrem de grave la TVR 1! Fostul premier lasă să se înțeleagă că știe lucruri compromițătoare despre Liviu Dragnea. Însă, tot Ponta se transformă în kamikaze și recunoaște că și Dragnea știe despre el.

Ponta a fost, luni, la DNA, unde a fost audiat aproape 4 ore, într-un dosar în care se anchetează modul în care s-a făcut trecerea lacului Belina, din Teleorman, pe când era premier, la firma Tel Drum. Victor Ponta a confirmat că și Sorin Grindeanu a fost audiat în același dosar, la fel ca Ludovic Orban.

Nu am fost să îl dau în gât că, dacă voiam, o făceam. Şi el ştie despre mine şi eu despre el. Am stat cinci ani împreună. Dragnea e trist că aşa e natura lui. Stă prea mult cu Codrin. Eu m-am dus la DNA să mă apăr, nu să denunţ pe cineva. Dragnea e trist, dar mie mi se rupe sufletul. Eu cred că Dragnea e încă foarte util sistemului. Se duce la o emisiune, îşi arată colţii, şi atât. Dragnea m-a minţit urât rău. În politică, eu sunt foarte raţional. De când a preluat puterea, e iraţional”, a spus Ponta, conform stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Scirba asta ,chipurile fost procuror, nu srie capoate fi bagat la tainuire. Tot se fitaieste pe la tv, ca o catea in calduri. Nu realizeaza ca e terminat politic. Cine mai poate acea incredere intr-un asemenea om?
1
0
Papagalule, ciumatilor... ati ajuns sa va scuipati intre voi, voi care ati distrus tara cu promisiunile voastre. Mincinosilor si circarilor! Sa va fie rusine penalilor !
3
0
FF rau ai facut,Victor,te Baga El la puscarie,CA ASA face el ,ptr putere o Baga si PE mama lui la pirnaie,calca PE cadavre ptr putere,o satana,o ciuma nenorocita,dar ii vine rindul ff curind,panarama
3
0
Bravo viorele...l ai ars pe livache azi...ai facut primul lucru bun din viata de rahat turcesc....
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218