REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

NECONFORME. OPC, cât pe ce să închidă halele unde se vând miei în Tomis III şi Griviţei

NECONFORME. OPC, cât pe ce să închidă halele unde se vând miei în Tomis III şi Griviţei

Replica API 2 ianuarie 2019 | 04:45 749

Un control al comisarilor de la Protecţia Consumatorilor Constanţa a fost cât pe ce să lase administraţia locală fără bani din afacerea cu pieţe! Două hale unde se vând mieii de Paște, din Grivița și Tomis III, aflate în subordinea Direcţiei Pieţe, Târguri şi Oboare, au fost cât pe ce să atârne lacătul pe uşi.

“La piața Tomis III am avut probleme, a fost în control OPC și ne-a recomandat să facem unele modificări. La un moment dat, a vrut să ne închidă cele două hale unde se vând mieii de Paște, din Grivița și Tomis III. Am început și vom definitiva modernizarea celor două hale. Am făcut compartimentări din termopan, am pus gresie, faianță și gresie, urmând ca în 2019 să definitivăm ce a cerut OPC. Trebuie să achiziționăm niște butuci special pe care se vor tranșa mieii pe care constănțenii îi vor cumpăra de Paște”, a declarat, pentru Replica, şeful Direcţiei Pieţe, Târguri şi Oboare despre modernizarea pieţelor constănţene, Ion Ciobanu.

Tot el a adăugat: “În hala de lactate vom face tot ce ne-a cerut Protecția Consumatorului anul acesta, în sensul că vom cumpăra suporți și cinghere de inox pe care producătorii de carne de miel își vor expune marfa de Paște. Aici am avut și strada Griviței care a fost retrasă din adminsitare, dar Confort Urban a desfășurat o acțiune de asfaltare a tramei stradale și a refăcut și trotuarele”.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dar oe tiganimea care vinde zilnic tigari netimbrate in zona nu o vedeti?sau se da comision ptr inchiderea ochilor?
6
0
Grivitei nu e piata aia pe care o reconstruia Fagadau in campanie? Harneala cu poze, proiecte etc, numai bune de prostit prosti. Vad ca a reconstruit-o, ca deja intra in ultimul an de mandate. De bine ce-a reconstruit-o, l-a luat labutza ala trist de la OPC. A reconstruit-o cu o spoiala de asfalt si niste LOL gresie si faianta.
3
0
Cu curul si cu gura.
3
2
Asa asa , de fapt halalele de la Carrefour sau auchan sau Sellgros sunt cele mai conforme, tuva in gura de tradatori
10
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218