REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

NEGOCIERI Cine vor fi noii miniștri de la Justiție și de la IMM-uri?

NEGOCIERI Cine vor fi noii miniștri de la Justiție și de la IMM-uri?

Replica API 20 februarie 2017 | 01:52 416

În acest moment Guvernul condus de Sorin Grindeanu are două poziții de ministru conduse de interimari. Este vorba de Ministerul Justiției condus interimar de Ana Birchall după demisia titularului Florin Iordache după protestele masive de stradă privind OUG 13 care viza modificări importante la Codul Penal și Ministrul pentru IMM-uri condus interimar de Alexandru Petrescu după ce titularul Florin Jianu a demisionat nefiind de acord cu aceeași OUG 13.

Deocamdată prim-ministrul a anunțat de la Bruxelles că are discuții cu mai multe personalități pentru Ministerul Justiției și că aceste consultări vor continua pe tot parcursul week-end-ului, relatează stiripesurse.ro

Surse politice susțin pentru stiripesurse.ro că printre aceste personalități s-ar fi numărat și Dana Garbovan, presedintele Uniunii Nationale a Judecatorilor din Romania, Dan Lupașcu, fost șef al CSM sau profesorul Nicolae Popa, de la Universitatea din București.

Surse guvernamentale susțin că discuțiile sunt intense, dar că după ce premierul își va fi făcut o idee despre persoana pe care ar vrea să o propună la Justiție, el va trebui să obțină și acordul politic al liderilor Coaliției, mai notează stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa ia cele mai aprige masuri de modificarea codului penal, raspunderea magistratilor si inlocuirea celor icompetenti din toate structurile si mai cu seama cu probleme ca ex. sefa DNA, negulescu demisia definitiva nu din loc in loc si chiar proc. general alt incluzand cele mai inalte institutii !
0
0
Cat trebuie sa mai treaca dl Dragnea sa numiti ministri la justitie si imm-uri , vreo juma de an.... ? Sa fim praf de a binele......
2
1
Hai ca Grinder-u asta are inspiratie la ales cucoane in functii cheie. Nu stiu ce criterii, probabil dupa numarul de dosare pe rol.
3
0
V a dat o UE.Daca nu ca reveniti nu primiti niciun ban.Dar creierele voastre nu s au gandit la consecinte.....rahat bani veti primi.prostilor.
1
1
Nu o puneti pe Pruna, ies la protest! Sau macar pe Monica! Cum care Monica, Macovei, ca pe timpul ei a fost foarte bine, nu s-a reformat nici DNA-ul prin Ordonanta si de altfel toate reformele le-a facut numai prin procedura parlamentara!
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218