REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
11.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

NEGOCIERI PENTRU VÂNZAREA ȘANTIERULUI DAEWOO MANGALIA!

NEGOCIERI PENTRU VÂNZAREA ȘANTIERULUI DAEWOO MANGALIA!

Replica API 5 iulie 2017 | 00:24 332

Negocieri intense între coreeni de la Daewoo Shipbuilding & Marine Engineering și olandezii de la Damen Shipyards Group pentru vânzarea șantierului de la Mangalia! Agenția de presă The Korea Economic Daily precizează că Daewoo se afla în stadiul final de discuții cu Damen Shipyards Group, compania constructoare navală cea mai mare a Olandei, privind vânzarea DMHI.

„Negocierea prețului între Daewoo și Damen s-a încheiat deja și tot ceea ce a mai rămas e acceptul Guvernului României”, potrivit unui oficial din industria constructoare de nave citat de agenția de presă coreeană. Suma vehiculată pentru tranzacție ar fi undeva între 40 și 60 de milioane de euro.

Reprezentanții DMHI au decis să nu comenteze situația, specificând că acționarii vor veni cu detalii și completări în momentul când vor apărea astfel de modificări la nivel de șantier.

Daewoo Mangalia Heavy Industries funcţionează din 1997 sub management sud-coreean, compania fiind înfiinţată ca joint-venture între Daewoo şi statul român. Ministerul Economiei deţine, indirect, 49% din acţiunile companiei.

Damen mai deţine în România şantierul naval din Galaţi, unde cifra de afaceri pe 2016 era de 548,3 milioane de lei (121,8 milioane de euro) şi a avut un profit net de 1,1 milioane lei, cu aproximativ 2.200 de angajaţi.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa va ajute Dumnezeu pe toti cei ce judecati !!!
7
2
Mare adevar ai spus.Cacatu ala bolnav pe nume Fernando merita batut cu pietre.Un cacat de om care nu stie sa faca altceva decat sa dea ture cu masina prin santier si sa dea oamenii pe binga.De altceva nu e in stare.Un gunoi uman ca si restu enumerati de tine mai jos !
1
5
Atata timp cat lighioanele romane gen :mavrodin fernando moaca gemal mihai andrei nu vor face decat sa tina de scaunul si de dungile de pe casca nu va merge santierul scuze daca vin alti investitori aceste lighioane fara coloana vertebrala vor ingenunchia pentru ca nu sunt de meserie ei sunt decat sugacii si pupincuristii correnilor si am uitat si de vestita electriciana szabo acum managerita....
6
5
TOTI SEFII DE ACUM ,SA FIE SCHIMBATI.
5
4
Ala care i-a dat dislike lu Bulamet sa suga pula tuturor muncitoril9r care si-au rupt carca in santier.Ca sigurve unu din aia care si-au batut joc de oameni.
0
4
Si cu ancheta privind evaziunea fiscala care la un moment dat era pe rol in instanta cum ramane? S-a musamalizat totul? Vindeti si aerul ca atat a mai ramas, dar s-ar putea sa nu -l mai cumpere nimeni ca si ala e poluat.
3
5
Nici Olandezii nu vor face nimic, atata timp ca nu dispari lighioanele de sefi si capusele care sug bani de pomana.In primul rand, sa dispara subcontractorii si jigodiile de sefi care au facut bani grei cu ei.Toate orele care trebuiau sa ajunga muncitorilor companiei au fost spalate prin subcontractori.Li s-au dat lor, iar ei la randul lor au decartat sefilor romani.Sunt o multime care s-au facut oameni pe carca santierului.Si-au ridicat palate si pus sa munceasca in ele angajatii subonctractorilor.Sclavi cu acte.Si din ce bani ? Din banii furati, ca din salariile mizere niciodata !! Rusine !!
9
6
E bine ca se cara coreenii,insa tot degeaba daca formele de viata care au fost slugile lor intr-un profund dispret fata de angajatii romani, vor ramane tot pe pozitiile de conducere.Stim bine ca partea romaneasca a santierului este toxica si ostila mangaliotilor,stim ce drame au produs in primul rand sefii romani. Statul cu actiunile lui aici ,are niste tipi sau tipe care iau niste bani degeaba,implicarea in protejarea celui mai important capital,adica resursa umana,fiind zero. Vin olandezii, si ce?
8
4
De toata tara asta de cacat! Abia astept sa primesc viza de canada sinin maxim doua generatii nu o sa mai recunosc ca am fost vreodata roman si poate nu o sa imi mai fie scarba de lejeritatea cu care voi va pisati pe tot ce mai produce in tara asta, in afara de sistemul bancar!!
5
8
vesti proaste pentru patronii din santier. olendezii nu pot fi "combinati" cum au fost koreenii.... nu o sa mai vedem ultimele S-uri pe strada etc....
12
5
dar ,voi ce credeti ca va face curul mare olandezii?
7
8
SA PLECE KOREENI SA NU MAI AUZIM DE EI
10
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218