REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Negoiță: Nu putem spera la o economie performantă, dacă plătim venituri minime celor de a căror muncă e nevoie

Negoiță: Nu putem spera la o economie performantă, dacă plătim venituri minime celor de a căror muncă e nevoie

Replica API 2 mai 2017 | 00:00 356

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a anunțat, luni, că susține punctul de vedere al președintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, privind renunțarea la venitul minim garantat, în condițiile în care există persoane apte de muncă, dar care preferă să stea acasă și să primească bani, notează agerpres.ro.

"Sunt pe deplin de acord cu domnul Tăriceanu. Primesc și eu semnale, de la diferiți întreprinzători, că întâmpină dificultăți în a-și găsi angajați. Un exemplu simplu: în Sectorul 3 am reabilitat cele mai multe blocuri, dar acțiunea în sine a fost îngreunată de faptul că multe firme nu își găseau muncitori, fie pentru că oamenii nu erau interesați să vină să se angajeze, fie fiindcă plecau la puțin timp după angajare, pe motiv că este mai puțin obositor să stea acasă și... să primească bani", a scris, pe pagina de facebook, edilul social-democrat Robert Negoiță, care este și președintele Asociației Municipiilor din România.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
tu n-ai fost niciodata sclipitor. Nici cand vindeai linoleu, nici cand construiai langa Glina. Ce dracu ti-o trebui tie sa nu taci?
1
0
Cine vorbeste.... Asta care foloseste la greu munca la negru si plateste salarii de 2 lei. Un profitor pervers care pozeaza in "fata mare". In ce hal s-a ajuns in tara noastra... Rahatii f..t in loc sa puta.
2
0
Sa dispara asa zisii afaceristi analfabeti care exploateaza munca sclavilor sa exista societatir cu administratori bine pregatiti care sa se gandeasca la un profit de un 3 %
2
0
Afaceristii care fac planuri de afaceri bazate pe muncitori platiti cu salariu minim pe economie si au pretentia ca acestia sa fie supercalificati, sa nu fure si sa mai si intretina o familie de viitori sclavi in timp ce ei fac excursii in tari exotice, isi cumpara supermasini si construiesc vile somptuoase trebuie sa dispara.
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218