REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Negrea: "Pe mine m-au votat cetăţenii, nu Tusac sau Iorguş"

Negrea: "Pe mine m-au votat cetăţenii, nu Tusac sau Iorguş"

Replica API 11 august 2011 | 00:00 137

De ce este în continuare consilier, cu toate că PDL Mangalia l-a exclus

De ce este în continuare consilier, cu toate că PDL Mangalia l-a exclus

Consilierul mangaliot Johan (Nae) Negrea spune că stă "cuminte", în aşteptarea unei decizii a instanţei în ceea ce priveşte excluderea sa din PDL, iar în funcţie de "verdict" ia şi o decizie: se înscrie în alt partid ori revine tot în mijlocul democrat-liberalilor, întrucât statutul îi permite o astfel de "aroganţă". Referitor la excluderea sa din PDL Mangalia, tranşată de organizaţie de aproape un an de zile, Nae Negrea susţine că motivul invocat de deputatul Zanfir Iorguş pentru această decizie, şi anume că ar fi parctizat cu PSD şi primarul Claudiu Tusac, este fals. "Nu am pactizat cu PSD sau Tusac, pur şi simplu la şedinţele de consiliu am votat anumite proiecte pe care le-am considerat bune pentru comunitate", a declarat Nae Negrea.

Rep.: Domnule Negrea, cum se face că sunteţi în continuare consilier, deşi aţi fost exclus din PDL?

Nae Negrea: Sunt exclus din PDL, dar am contestat în instanţă decizia, iar următorul termen este la sfârşitul lui septembrie, aşa că, până la pronunţarea instanţei sunz tot membru PDL. Mai departe, ce voi face, depinde de decizia instanţei.

Rep.: Dar v-aţi împăcat, până la urmă, cu ideea că aţi fost exclus? Şi, să spunem că pierdeţi în instanţă, care sunt variantele?

N.N.: Dacă mă judec, cum să mă împac cu ideea? Iar ca variante, ori mă duc la alt partid, ori mă reînscriu în PDL, pentru că statutul îmi dă voie să fac acest lucru, după un an de la excludere.

Rep.: Având în vedere situaţia dumneavoastră, aţi susţine candidatul PDL la Primăria Mangalia?

N.N.: Deocamdată nu, doar... sunt exclus. Dar, din dragoste de PDL, în calitate de consilier, mai organizez acţiuni, ţin legătura cu simpatizanţii partidului, cu simpatizanţii mei, care aşteaptă să vadă ce fac, dacă plec în alt partid, pentru a veni alături de mine.

Rep.: Dacă v-aţi decide să mergeţi la PSD, credeţi că aţi avea loc pe listă, pe un post eligibil, în 2012?

N.N.: De ce nu aş avea? Aş reprezenta concurenţă în partid, dacă am mai multă valoare decât unii care sunt acum acolo.

Rep.: Este clar, aveţi o înţelegere cu PSD...

N.N.: Nu, poate chiar sunt mai aproape de PNL decât de PSD. Iar ce a spus Iorguş, că am o înţelegere, e fals. Am votat anumite proiecte în consiliu, ca de exemplu cele 6 milioane de euro la rectificarea bugetară pe care îi dădea Ministerul Turismului. Păi, să nu votez pentru nişte bani daţi de ministrul nostru? Pe mine m-au votat cetăţenii, nu Tusac sau Iorguş. Am mai votat pentru construcţia de locuinţe, în schimb nu am votat împrumutul propus de Tusac, în valoare de 10 milioane de euro. Deci nu se poate spune că sunt omul lui Tusac sau omul lui Iorguş.

Rep.: Dacă tot aţi vorbit despre proiecte, de ce aţi votat majorarea preţului la gigacalorie? Cum le explicaţi asta oamenilor?

N.N.: Tusac ne-a explicat că guvernul nu mai subvenţionează, firma care furnizează agent termic ne-a dat în judecată... În fine, am votat cu condiţia ca din toamnă primăria să participe cu o subvenţie mai mare, aşa încât preţul să fie cam acelaşi pentru populaţie.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218