Nejloveanu, în juriul competiţiei de artă culinară de la Lyon
Nejloveanu, în juriul competiţiei de artă culinară de la Lyon
Facebook Twitter Whatsapp Linkedin PinterestCompetiţie
Competiţie
Nominalizat pentru a doua oară, Niculae Nejloveanu, maestru în arta culinară, a participat în perioada 25 - 26 ianuarie la competiţia de profil de la Lyon. Nejloveanu a făcut parte din juriul care a acordat premiile pentru cei mai buni specialişti în arta culinară. Echipa României a fost reprezentată de doi bucătari din Bucureşti, pregătiţi de ing. Gabriela Berechet- vicepreşendintele Asociaţiei Profesioniştilor în Gastronomie România. Ţările participante au fost: Belgia, Brazilia, Cehia, Franţa, Italia, Coasta de Fildeş, Luxemburg, Mexic, România, Spania şi Ucrania. Marele trofeu a fost câştigat de echipa Spaniei - 6.000 de euro, pe locul doi s-a clasat Franţa - 3.000 de euro, iar locul 3 i-a revenit echipei din Luxemburg - 1.500 de euro. Concurenţii au fost organizaţi în echipe de câte două persoane pentru fiecare ţară. Tematica a fost realizarea unui bufet rece pentru 8 persoane. Criteriile de evaluare s-au făcut după aspect, gust, creativitate şi originalitate, cu respectarea tematicii.
Rocsana CRISTEA
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Urmareste-ne pe Google News