REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.5° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Nelu Tătaru: Am încredere că echipa PNL îşi va consolida poziţia pe scena politică şi îşi va menţine unitatea

Nelu Tătaru: Am încredere că echipa PNL îşi va consolida poziţia pe scena politică şi îşi va menţine unitatea

Replica API 28 septembrie 2021 | 22:59 766

Preşedintele PNL Vaslui, Nelu Tătaru, a declarat că alegerea lui Florin Cîţu în funcţia de preşedinte al partidului într-o perioadă plină de provocări reflectă încrederea liberalilor în capacitatea noului lider de a-şi îndeplini misiunea politică: aceea de a schimba România în bine.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, fostul ministru al Sănătăţii a menţionat că rezultatul alegerilor reprezintă începutul unui nou capitol în istoria partidului, al cărui conţinut va fi în acord cu viziunea preşedintelui PNL, axată pe acţiuni concrete, proiecte durabile, reformatoare, dar şi pe investiţii solide de viitor.

"Îl felicit pe Florin Cîţu şi sunt convins că, la fel ca în funcţia de prim-ministru, şi noua poziţie din cadrul partidului îi va oferi şansa să dovedească faptul că este un om al soluţiilor. Schimbarea este singura cale spre progres, iar eu am încredere că echipa PNL îşi va consolida poziţia pe scena politică românească, îşi va menţine unitatea, loialitatea faţă de valori şi va continua să îşi concentreze forţele pentru a materializa promisiunile făcute. Schimbarea în bine vine de la fiecare dintre noi şi trebuie să fim conştienţi că, atunci când vorbim despre tabere, cu toţii devenim pierzători. Cel mai uşor este să critici, dar, vă rog, cei care îmi sunteţi alături şi cei care mă criticaţi cu vehemenţă - să dăm o şansă acestei echipe să demonstreze", a transmis Nelu Tătaru.

Reales în funcţia de preşedinte al PNL Vaslui în luna iunie, Tătaru şi-a declarat încă de atunci susţinerea pentru Florin Cîţu, scrie agerpres.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
du-te'n plm cu suvita ta transpirata,broscoi nenorocit!
1
0
Multa mwe cu kkt pnl si sustinatorilor sai
3
1
Nu v-ati plictisit de "scene politice" si "teatre de operatiuni"?
5
0
Soogeti poola toti si cwrva nelutu primul
8
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218