REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
16.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Nelu Tătaru anunță valul cinci al pandemiei

Nelu Tătaru anunță valul cinci al pandemiei

Replica API 15 octombrie 2021 | 00:00 1869

Fostul ministru al Sănătății, Nelu Tătaru, spune că România se va confrunta și cu valul 5 al pendemiei pentru că oamenii refuză să se vaccineze:

„Noi, societatea românească, nu suntem o locomotivă electrică. La nivel de percepție încă suntem o locomotivă cu aburi, trebuie să punem încontinuu cărbuni.

A fost un 2020 spre sfârșit în care toată lumea întreba „da’ când vine vaccinul, când vine vaccinul?”, liste de așteptare, acele categorii speciale care urmau să facă primele vaccinuri, strigătele „nu treceți peste rând!”, vaccinări până în aprilie-mai, iar apoi s-a terminat.

S-a terminat fiindcă, din punctul meu de vedere, nu am fost destul de insistenți pe o campanie de vaccinare, n-am fost destul de insistenți să spunem că pandemia nu s-a terminat. Cel puțin patru valuri există, eu repetam acest lucru încă din anul 2020. Cred că, la un moment dat, și autoritățile au intrat în același joc al populației, că s-a terminat.

Din păcate, nu s-a terminat! S-a terminat fiecare val în parte din care, dacă n-am învățat câte ceva, să știm că n-o să fim pregătiți nici la următorul. Trăim momentele în care n-am fost pregătiți nici de valul trei, nici de valul patru.

Urmează un alt val până vom fi toți imunizați, măcar 70%. Imunizarea se face prin vaccinare sau prin boală.

Majoritatea dintre noi am ales să facem prin boală această imunizare.

Vă asigur că dacă noi toți nu conștientizăm ACUM, nu vom fi pregătiți nici de valul cinci.

Cred că ar trebui să înțelegem că este un moment în care trebuie să luăm o decizie – dacă această pandemie se termină SAU vom trece un val patru cu foarte multe victime și îl vom aștepta pe cel de-al cincilea.” a postat Nelu Tătaru pe pagina sa de socializare, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cap de porc lasa guitareala, pana la craciun poate ajungi caltabos
0
0
ca de maine televiziunile si presa o sa va arate cum cad pe jos pe strazi oamenii morti de covid, ca cimitire si inmormantari am vazut!!!
3
2
Dar aveti grija ma refer la toate partidele nu puneti economia pe butuci ca si asa gifie si scartaie.
2
0
Nu vrei sa ne pupi tu undeva...asa sa nu ne mai infectam
6
3
dute dracu de luminat cu valurile tale
4
4
Normal ca vine valul cinci, ca ai cazut din barca...
7
2
zi ne si ce izmene o sa si puna wernwer marti. vrei tu jdemii de valuri, ca ai saracit, nu mai iei comisioane la farmaciile tale , ai ???
5
3
nelu,ia mai du-te mata in plm si taci in gitii matii din gura aia de broscoi obisit!ce,mai vrei niste paraindaraturi la farmacia bevestii!hai sictir javra!
6
6
vom aunge peste ani, la mal!
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367