REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Nelu Tătaru explică de unde vine infectarea și răspândirea masivă a Covid-19

Nelu Tătaru explică de unde vine infectarea și răspândirea masivă a Covid-19

Replica API 26 octombrie 2020 | 00:00 2064

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a declarat că transporturile de navetiști reprezintă sursa cea mai importantă de infectare și răspândire a noului Coronavirus. Tătaru a spus că atunci când Ministerul Sănătății a permis reluarea transporturilor de persoane a stabilit și regulile în care această activitate trebuie să se facă.

Nelu Tătaru

Tătaru a enumerat în acest context instituțiile care ar fi trebuit să supravegheze la respectarea acestor norme, dar n-o fac „Poliția, Poliția Locală, Jandarmeria, DSU și pompierii”.

„Noi avem o transmitere, focarele se dezvoltă apoi în comunitate prin transmitere liberă. Trebuie să înțelegem un lucru, sunt locuri unde se produce infectarea și din evaluările noastre sunt evenimentele private, transportul în comun de navetiști, sunt cele mai mai importante și sunt locuri unde se fac focarele. unde merg acești oameni care coboară din acele autobuze, acei oameni care se întorc de la acele evenimente private, iar cel mai rău este în cazul transportului între județe și atunci vedem și transferul de cazuri din dintr-un județ în altul. Se desfășoară în focare. Noi ce putem vedea în această perioadă este transmiterea liberă în comunitate. Când am revenit în cvasinormalitate, deschiderea transportului s-a făcut în anumite condiții: câte scaune trebuie să fie ocupate, unde să stă, care este distanța, ce măsuri trebuie luate, masca obligatorie în mijloacele de transport în comun. Aici intervine partea a doua în care cineva trebuie să verifice, avem Poliție, Poliție Locală, jandarmi, DSU și pompierii”, a declarat ministrul Sănătății la B1TV, citat de stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cum de unde? Din cauza lor! Daca se protejau oamenii cum vedeau de altfel in China si America ca se purta masca... tristul asta iesea la tv si spunea ca masca o poarta doar omul bolnav si sclavii aia din guvern spuneau la fel! Purtati masca doar da a sunteti racit sau va aflati in lreajma oamenilor raciti!!! Din cauza lor este lumea bolnava ... ar fi vremea sa plateasca acum...
0
0
CORONA E IN MINTEA LOR BOLNAVA
1
0
Nelutu Tataru vorbeste numai si numai in limita a ce are voie,nu ce ar fi normal sa comunice,asa ca poate fi luat in seama ca orice zgomot de aiurea. Astia nu stiu de unde vine atata prostie la un popor care l-a dat pe Eminescu si uite,azi voteaza numai hahalere.
0
0
Daca Tataru poate sa explice ceva, eu sunt...Einstein!
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218