REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Nelu Tătaru INVITĂ românii să ia cu asalt secțiile ATI: Să vadă cu ochii lor că există virusul

Nelu Tătaru INVITĂ românii să ia cu asalt secțiile ATI: Să vadă cu ochii lor că există virusul

Replica API 4 august 2020 | 00:00 964

Ministrul Sănătății recurge la argumente absurde pentru a convinge românii să creadă în coronavirus. Tătaru spune că românii trebuie să meargă pe secțiile ATI să vadă bolnavii. Invitația lui Tătaru, la fel ca și cea a altor medici și directori de spitale din România e o aberați, întrucât secțiile ATI sunt medii sterile, unde oamenii nu au acces.

”Încă este primul val, dar noi putem transforma acest prim val într-un val cu două cocoașe. Putem face o a doua cocoașă care poate fi mai violentă decât prima, în condițiile în care dacă atunci acționa un instinct de conservare, acum parcă acest instinct de conservare este dat la o parte de concetățenii noștri. Le recomand să se uite în jur, să se uite în spitale, să meargă în secțiile de terapie intensivă, să vadă dacă într-adevăr există acest coronavirus, să vadă că se poate deceda la 30, 39 de ani fără a avea comorbidități, să vadă că un corp medical stă în acele combinezoane transpirând o zi întreagă în niște condiții foarte grele, dar facându-și meseria. Nu cred că merită acest lucru, nici acest corp medical, nici cei care au respectat în această perioadă toate regulile”, a mai spus ministrul, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Virusul desigur exista. Dar la ATI sunt oare numai cei cu covid ? Ca alte decese din martie nu mai sunt. Cancere, boli circulatorii, infectii cu bacterii, pneumonii care nu sunt cauzate de sars 2 etc.sunt trecute la covid. Asa ca ce sa vedem? Stim ca exista virusul dar de ce exageram oare?
2
0
Dar nu mai bine ne dai adresa ta sa luam casa ta cu asalt?
1
0
Mai nemernicilor mai imbarligati mult oamenii cu minciuni ??
2
0
Da, mergem in vizita la ati asa cum merg unii reporteri,,, sau alti reporteri au mers cu elicopterul in zonele afectate de inundatii! Apoi au scris eseu cu titlul "afectare emotionala!" Nesimtire.
6
0
la ati dar fara masca. Ca si-asa nu exista virusu...
3
1
Mergem in vizita la ATI, precum la muzeu???? Si nimeni nu spune ca nu exista virusul, toti sunt scarbiti de jaful pe care -l faceti voi, zilnic, cu buna stiinta.
14
1
PE BUNE MAI LUCIDULE?!
12
0
Eu il invit sa o vada pe Esca,ce repede a plecat in vacanta!
19
1
Ce sa vad la ATI, persoane cu alte boli, printre care covidul bagata pe gat?
20
3
Atunci il invit si eu pe litoral. Sa inchida in plm terase, cluburi etc. daca e asa grav. Pe de o parte ies la TV sa ne spuna ce grav este, pe de alta parte autoritatile nu se implica si in multe locuri este dezmat total. Explicatia este foarte simpla, BANII. Toti sunt cu gandul numai la bani, mortii lor de bani.
19
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108