REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
15.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Nelu Tătaru, ironizat de medici după angajarea unei cântărețe la Sănătate

Nelu Tătaru, ironizat de medici după angajarea unei cântărețe la Sănătate

Replica API 11 septembrie 2020 | 00:00 1521

Mai mulţi medici l-au ironizat pe Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, în mediul online, după ce acesta a angajat o cântăreață pentru a se ocupa de gestionarea Spitalelor Regionale.

„Văd lumea scandalizată că Nelu a pus fără concurs (nu cum făcea ciuma roşie, prin angajare directă şi fără testarea cunoştinţelor) o fătucă de 24 de ani, cântăreaţă şi modelă, să se ocupe de spitalele regionale! Lume, ce-ai?! Păi, fii antenă: 1. Spitalele alea nu se fac, deci fata asta nu e nici un pericol pentru sănătatea naţiunii. Stai tranchila. 2. Ce era Napoleon Bonaparte la 24 de ani, aaa?! Exact: general! Inculţilor. Deeeci, ce tot măcăniţi ca are 24 de ani?! Nu ştiţi voi ce ştie Nelu. El o are sub....ochi. 3. Cum il cheama pe Nelu? Aaa?! Exact: TĂTARU! Unde e născută fata asta? În TĂTĂRUŞI! Vedeţi, măi, că sângele apă nu se face?! 4. Unde ziceaţi că s-a născut Ştefan cel Mare? Şi ce a făcut el, mai exact, la Lipnic?! Hai să vă vad....", a scris doctorul Marian Stamate, medic la Spitalul Clinic Colţea, pe Facebook.

Colegii au reacţionat folosind acelaşi ton ironic: „A învins tătarii. Tătari avem. Stefan cel Mare ne lipseşte... O fi talentată!... Da, dar Napoleon Buonaparte, italian de origine din Corsica, a pornit de jos, şi a parcurs toate etapele până la rangul de general şi ulterior mareşal... şi credeţi că fătuca asta nu? Oho, cred că are experienţă de 10 ani... când îi trece vârsta, îi trebuie un job de bază... zic că împuşcă 2 iepuri deodată!”, sunt doar câteva dintre comentariile postate de medici, potrivit ştiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu e cantareata valoroasa,ci gurista de club. Are atuuri fizice,e mai buna de decor acolo printre nasoii din guvern,ca oricum nu ea va da dispozitii,ci doar le va transmite ca fiind ale ei,dar concepute de alti dobitoci. Credeti ca daca angajau o naspeta era una desteapta,cu ceva pregatire? Ia vedeti daca exista destepte in guvern,pe bune. Tute si urate.
0
0
Mai numeste-mi doi politicieni-intelectuali de calibrul lui Nastase din politica romaneasca! Herr Sparanghel, politrucul cu giroscopul? Sica-mandolina, primul somer din istoria lumii de dupa invenatrea penicilinei ajuns prim-minstru? Aia care se culca sanatoasa si se scoala moarta, care da mustele afara din Guvern? Doamna Pepsiglas, marea lumina a Invatamantului? Ministrul Grinda? Vai de mama voastra, se compara unul din gloata de mai sus cu Adrian Nastase? Ca Nastase era ironic? Pai ironia e igiena mintii. Lipsa ei e semn de jeg intelectual, lingaule!...
1
0
coruptiaucide!!!
3
1
da ma, au studii la distanta, ca de aproape studiaza doar clarinetul, spalat pe creier ce esti, apropo de nastaze, a venit la putere dupa guvernarea unora ca voi care au avut o 200000 de specialisti cum este cantareata asta!
6
1
Trebuie sa cante cineva in sanatate, avem destule vedete!
9
0
Nu uitati ca acum toate cantarelele au studii superioare si diplome care unele le au luat pe merite fara plagiat ca preferatul vostru de Pontica vsi nu sunt nici asa nule ca Viorica lu Dancila care a apus rau de tot Probabil ca si ea asteapta sa scoata coltii ca Nastaze si alti oportunisti de mare valoare .
1
9

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218