REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Nelu Tătaru: S-a decis la nivelul Grupului Tehnic să amânăm cea de-a patra măsură de relaxare

Nelu Tătaru: S-a decis la nivelul Grupului Tehnic să amânăm cea de-a patra măsură de relaxare

Replica API 29 iunie 2020 | 18:34 1849

Recomandările experților sunt de a amâna noile măsuri de relaxare anunțate pentru 1 iulie, din cauza numărului mare de noi infectări cu COVID-19, a anunțat la Digi24 ministrul Sănătății, Nelu Tătaru.

Nelu Tătaru

„S-a evaluat tot ce a însemnat ultimele două săptămâni, în care am avut o creștere a numărului de cazuri noi, în care au crescut cazurile în terapie intensivă, a crescut numărul de decese. Recomandările specialiștilor din Grupul Tehnico-Științific sunt de a amâna noile măsuri de relaxare pe care le aveam pentru 1 iulie. Urmărim zilnic și săptămâna care urmează, evoluția numărului de cazuri, evoluția cazurilor de la terapie intensivă, evoluția deceselor și respectarea normelor de precauție, reguli de igienă, distanțarea fizică”, a spus Tătaru.

Tătaru a adăugat că aceste reguli nu au fost respectate în ultimele două săptămâni de către unii dintre români, ceea ce a dus la o creștere a numărului de infectări cu COVID-19.

„Suntem într-un moment în care gestionăm un număr de cazuri crescut și s-a decis la nivelul Grupului Tehnic să amânăm ce-a de-a patra măsură de relaxare”, a spus ministrul, la Digi24.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cu buze vinete de la dezinfectant soi ochi bulbucati se apleaca si linge sapunul lu dragnea prezidentu
0
0
Cum i s-a zbarlit parul pe cap fmm!
1
0
Oricine era la putere se intampla la fel. Orice regim din orice tara actioneaza la fel indiferent ca e democratic sau dictatorial. Ceva le sopteste la ureche tuturor guvernelor ca asa trebuie tratat virusul. Deci daca incercam cat de cat ceva normal ...creste infectarea si la loc la culcus. Acum ne bucuram ca unii dau faliment dar mai vedem. Mai vedem la anul daca virusul a fost abordat corect. Patronii dau faliment dar angajatii trec acasa sau la munca la abatoarele din UE pline tot cu virusi. Ne paste un viitor nasol.
4
1
Bine este sa inchidem marea muntele si bisericile . De cand au ajuns bisericile o ramura a economiei
0
7
Ce fata de imbecil si libidinos are Nelutu !!!
6
1
HORECARII sa treaca la munca de jos. Sa vada si ei cum se traieste dintr-un slariu mediu in Romania.
11
3
Punem pariu ca se inchid barurile si toate cotinetele cat de curand si toti nesimtitii sa mai faca hore si pe la ei pe acasa
10
3
este mereu transpirat de la V33.
7
4
Dar ce? Patronii de restaurante au trecut in ADNul lor ca in viata asta vor castiga mil euro doar din restaurante, nefacand adica nimic? Sa se apuce putorile de productie, de agricultura, de confectionat masti, halate, cules capsuni in Spania, portocale in Grecia, de orice alceva e nevoie in RO si afara. Nu mai tine sa fii trantor milionar azi. A venit vremea adevarului. Carantina, statul in casa ajuta planeta sa se refaca din cauza celor care au distrus-o
13
4
Restaurantele raman inchise. PNL va lua voturi de la pensionari si medici. Tinerii si antreprenorii au ramas nereprezentati.
8
6
se joaca teatru international nu stiam ca pnl au terminat actoria
11
5
Nu va e rusine ar trebui sa va bagati voi creerele in carantina ca sunte-ti depasiti de situatie e normal sa ai crestere cand voi abia acum 2 saptamani a-ti inceput sa testati in numat mai mare a-ti distrus tot in romania de la economie pana la oameni cu incompetenta voastra........vai de capul nostru
13
7
Al dracu sobolan ce s-a ingrasat.
13
7

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614