REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.7° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

NEMȚII de la KAUFLAND s-au RĂZGÂNDIT: au DEMONTAT gardurile din magazine

NEMȚII de la KAUFLAND s-au RĂZGÂNDIT: au DEMONTAT gardurile din magazine

Replica API 27 noiembrie 2021 | 00:32 12485

Nemții de la Kaufland au avut ideea strălucită de a monta un gard interior, pentru a delimita spaţiile de acces al persoanelor, care au sau nu certificat verde. Măsura i-a scandalizat pe clienți, dar și pe cei reprezentanții Asociației pentru Protecția Consumatorului. În urma scandalului, gardurile au fost demontate, la unele magazine, cum ar fi cel din Năvodari, de exemplu. În urma acestui subiect care a inflamat opinia publică, Kaufland s-a ales cu o plângere la Ambasada Germaniei.

imagine din interiorul magazinului, fără gard

Amplasarea, în magazinele Kaufland, a unor garduri metalice de peste 2 metri înălțime pe culoarul interior de acces în vederea delimitării magazinelor de alte magazine din incinta acestora, cum ar fi farmacii, cofetării, în care este de asemenea permis accesul consumatorilor nevaccinați, a fost văzută de către clienți ca o măsură abuzivă și ofensatoare la adresa consumatorilor. Asociația Pro Consumatori spune că măsura montării gardurilor care separă vaccinații de nevaccinați este catalogată ca fiind ofensatoare la adresa clienților.

imagine din interiorul magazinului, cu gardul despărțitor

În urma scandalului, nemții au decis să retragă gardurile. La Năvodari, de exemplu, gardul a fost scos.

magazinul Kaufland din Năvodari, înainte și după scandal

Reamintim că decizia de a limita accesul nevaccinaților în centrele comerciale aparține Guvernului României din 25 octombrie. Magazinele retailerului german nu sunt considerate centre comerciale, dar au în interior spații comerciale închiriate în care funcționează magazine.

VIDEO:

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Se zbate cate un dictator in astia mici, useristo-marxisto-vaxxeri. Daca sunteti vaccinati, de ce latrati? Ar trebui sa fiti protejati de cei nevaccinati. Dar ca sa vezi, nu sunteti! Luati virusul in continuare, il transmiteti mai departe, si tot puteti muri, daca aveti sistemul imunitar varza, chiar de 2x mai mult, conf datelor ONS din UK.
3
2
Ideie stralucita mai bine zis au primit ceva amenzi de la isu si cred ca un avertisment ca daca nu scot gardul inchid magazinul pentru ca nu au aviz de la ei pentru asa ceva
2
0
Am fost orb, dar acum pot vedea
2
0
Da sigur ca da
1
0
ma puteti suna la 0725 546 474
7
1
Nu vedeti ca masurile nu au nimic de-a face cu medicina ? Nu vedeti ca se construiesc peste tot garduri ca la Auschwitz, doar-doar va lasati vaccinati?
22
8
demonteaza si suportul de biciclete de pe trotuar pe care il ocolesti si te trezesti in fata masinii
12
2
s-o vaccinez pe mata cu sringa din dotare, si daca nu-i multumita ii dau si rapelul apoi fumez o tigara si ii bag si boosterul ca a fatat un bou!!!!
17
6
Mars la vaccinare, terminati cu shoshocismele! Pentru cine nu vrea, lumanari se gasesc din belsug..
12
25
Nu stiu daca au renuntat la ideea cu gardurile pt.ca le-au scazut vanzarile dar oricum bine ca au revenit la normal.
9
9
numai cretini,gaozari care le gindesc cu gaozu' si gleznele goale...sa nu mai spun de pensat si epilat pe la gaoz!ba cretinilor,ce sre vaccinsrea cu gardu'?!sinteti timpiti din nastere?!normal ca vaccinu e o protectie,dar cavatu' de certificatu' plmele e o aberatie ca multe alte!imbecililor,vaginatii care umbla brambura oriunde,nu pot sa infecteze?!dobitoci spalati pe creieri!
13
4
Greu sa fii echilibrat in tara asta, ori extremisti anti vax, ori talibani pro restrictii comuniste de tot felul. Nu poti pur si simplu sa re vaccinezi si apoi sa iti vezi de treaba ta si sa nu sustii restrictii aberante cum era mizeria asta de gard? Sau tu ala care nu te ai vaccinat sa nu mai scoti toate ineptiile pe gura despre vaccin? Fiti fratilor echilibrati si asumati cu propria persoana, nu cu viata altora.
17
3
idiotii europei, pardon, ai lumii, sunteti voi extremistilor. Sa vina toate valurile, nu-mi pasa, n-am 70 de ani si nici diabet asa ca puteti sa latrati mult si bine bolsevicilor. Mai cititi si statisticile oficiale inainte sa vorbiti aberatiile propagandistilor.
19
9
doar ce vin de la inmormantarea unui coleg nevaccinat care a murit de covid. zicea ca nu exista..
22
21
astia de la kauf ,chiar e rasisiti, neo?
16
13
Kakakland nu avea clienti
25
10
Pacat ca s-au razgandit. Imi placea sa-i vad p-astia nevaccinati cum latra la luna.
23
39
Deci au castigat idiotii Europei. O sa vada ei in valul 5, ei urmeaza si asa le si trebuie. Chiar nu mai plang de mila daca mai aud de vreun nevaccinat ca da ortu popii.
26
38

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218