REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
22.4° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Nemulțumiți de salarii, polițiștii reduc programul: ”După 16.00, tâlharii pot circula liber”

Nemulțumiți de salarii, polițiștii reduc programul: ”După 16.00, tâlharii pot circula liber”

Replica API 5 februarie 2018 | 01:01 376

Revoltă în Ministerul de Interne. După ce au aflat că le scad salariile, sindicaliştii din Poliţie anunţă că nu mai sunt dispuşi să muncească ore suplimentare şi în aceste condiţii vor sta la serviciu doar între orele 8 și 16.

În Ministerul de Interne se pregătește o revoltă printre polițiștii care tocmai au aflat că le scad salariile. Ei anunță că nu mai sunt dispuși să lucreze ore suplimentare.

”Practic vorbim de o cacialma. În medie, creșterile salariale anunțate de MAI sunt în medie de 50 de lei, aceasta este media, însă MAI nu a spus ca pentru 15.000 de politiști care asigurau continuitatea, salariile vor scadea cu 500 de lei net pe lună”, a spus Cosmin Andreica, lider sindicat Europol.

”O alta țeapă pe care și-au luat-o polițiștii e cu voucherele de vacanță, care nu au fost incluse în buget de MAI”, a mai spus Andreica.

”Le transmitem cetățenilor că polițiștii nu vor mai accepta ca după orele de program, din timpul lor liber, să mai intervina la evenimente și nici nu vor mai asigura continuitatea. Pe românește, înseamnă că Poliția va funcționa de la 8 la 16, după ora 16, talharii, hoții și orice alte categorii de infractori vor putea circula liber vor putea comite infracțiuni”, a spus liderul de sindicat.

sursa

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cei care asigura turele sunt putini,pt.orele suplimentare platite erau mai multi la program SUPLIMENTAR fara bani plec pe teren dar sunt la pacanele lasand selectia naturala sa-si urmeze cursul firesc.Timpu' trece leafa merge da' nu cumva vreti sa ma bag in scandalul tiganilor din stabor sa-i despart?Mai nou la sfarsit inventariez mortii si ranitii!
0
0
Dar politist pensionat la 38 de ani, cum vi se pare? Si acum lucreaza, bine merci, in Germania, pe alti bani adevarati. Sau acel Coarna, ce sufera de o permanenta diaree verbala, cu o pensie fabuloasa dupa doar vreo 19 ani de munca... Nu cred nimic din minciunile astora!
3
3
Program 8-16 au doar sefii, cei care stau prin birouri...ceilalti muncesc asigurand ture complete de 24h. Primii, nu fac munca de strada, deci nu ei sunt cei care prind hotii.
7
3
Un politist ramane politist si in timpul liber, sau e valabil doar la luat spagi si la panda pentru santaje ulterioare? Aveti unii care muncesc cu adevarat dar mai mult de jumatate trag chiulul si sunt bine platiti, la ce breasla mai vezi sa fie un singur angajat in familie, cu femeia doamna bine acasa, fara serviciu, ca nu are nevoie? Locuinte de serviciu, banuti pt haine, deplasari moca, pensie dupa 20 de ani de cascheta si altele.... se mai aude ceva de aia de la rutiera de la Braila? Citi luau spaga acu citiva ani? Parca doar 2 din 30 nu fusesera prinsi. Ce liniste e .....
8
1
In momentul de fata, elitei din politia romana i se face o mare nedreptete si ma refer la politia judiciara. Politistii nu mai vor sa munceasca gratis, iar tu sefule de politie sa- ti platesti linistea cu sacrificiile unora care nu mai sunt dispusi sa le faca.
6
3
Afirmatii nereale. Marea majoritate a unitatilor de politie isi desfasoara activitatea in schimburi sau ture acoperind astfel toate cele 24 de are ale unei zile, programul de lucru fiind stabilit astfel in cat sa se incadreze in norma lunara de ore prevazute de lege. Program 8 - 16 au doar structurile suport sau cele care nu sunt implicate direct in asigurarea ordinii si linistii publice. Asa ca, sindicalistule documenteaza-te inainte de a face afirmatii publice si nu dezinforma populatia.
8
4
Foarte bine. Liber la smardoi cocalari
5
7

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369