REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

NENOROCIRE pe câmp, la Băneasa. Un bărbat suspectat că e braconier a făcut INFARCT când a văzut Poliția!

NENOROCIRE pe câmp, la Băneasa. Un bărbat suspectat că e braconier a făcut INFARCT când a văzut Poliția!

Replica API 16 iulie 2016 | 13:55 836

Situație delicată pentru polițiștii de la Serviciul de Arme din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Constanța! Un bărbat a murit practic în brațele oamenilor legii, după o urmărire pe un câmp din localitatea Băneasa.

Vineri, ca urmare a unei sesizări că la Băneasa se braconează, șeful Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, Nicolae Simion, a dispus organizarea unei razii. Astfel, pe câmp, a fost sesizată o căruță cu doi bărbați. Cei doi au fost somați, însă au luat-o la fugă, panicați de prezența polițiștilor. Când au fost ajunși din urmă, s-a constatat că cei doi aveau o armă asupra lor, însă ambii sunt deținători legali de arme de vânătoare. Însă, dincolo de acest aspect și de potențiala încălcare a legii în ceea ce privește braconajul, de menționat că unuia dintre bărbați i s-a făcut rău! Sperietura i-a fost fatală bărbatului de 69 de ani, în ciuda încercărilor polițiștilor de a-l face să-și vină în simțiri. Oamenii legii l-au transportat pe bărbat, Vasile Carazianu, la centrul medical de la Băneasa, însă nu s-a mai putut face nimic! Bărbatul a decedat, iar în urma necropsiei a fost stabilită și cauza: infarct miocardic. Bărbatul era cunoscut cu afecțiuni medicale - avea arteroscleroză coronariană, diabet zaharat și hipertensiune arterială.

În cauză a fost declanșată o anchetă, au precizat surse din cadrul IPJ Constanța, care au adăugat că evenimentul se putea încheia altfel, fără o nenorocire, dacă bărbații ar fi oprit la somația oamenilor legii. “În cel mai rău caz, li se întocmea dosar de braconaj, dar cum nu aveau nici un vânat în căruță, scăpau cu suspendare”, au spus sursele noastre. Interesant, pe de altă parte, că, din câte se pare, de soluționarea dosarului și a incidentului mai-sus relatat se ocupă chiar polițiștii care au participat la urmărirea pe câmp.

A.A.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Da da asta so credeti voiii
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102