REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

NENOROCIRE pe DN3: un tânăr A MURIT! ‘Se întâlnise cu el un coleg, se bucura că-şi luase maşină’

NENOROCIRE pe DN3: un tânăr A MURIT! ‘Se întâlnise cu el un coleg, se bucura că-şi luase maşină’

Replica API 12 aprilie 2018 | 00:00 314

Proiectat pe contrasens de o altă maşină!

Proiectat pe contrasens de o altă maşină!

Ce nenorocire! Un tânăr de nici 27 de ani a murit, miercuri, 11 aprilie, pe drumul care leagă Constanţa de Valu lui Traian (DN3). Totul s-a petrecut în jurul orei 18.00, la km. 251+900, în apropierea localităţii Valu lui Traian, când în autoturismul condus de tânăr, o autoutilitară Opel, a intrat o altă maşină, un Citroen. Autoutilitara a fost proiectată pe contrasens, unde a lovit un Duster care circula din sens opus.

Imediat după coliziune a fost dată alarma la 112, la faţa locului deplasându-se două ambulanţe şi un SMURD, existând informaţia cum că trei persoane sunt încarcerate. La faţa locului, cadrele medicale au găsit două victime cu răni relative uşoare, conştiente, dar şi un tânăr în stop cardio-respirator – şoferul autoutilitarei marca Opel. În ciuda eforturilor medicilor, tânărul de 27 de ani, Laurenţiu Cătănoiu, a murit! Era angajatul unei firme de curierat, iar până în 2015 a lucrat la Regia Judeţeană Autonomă de Drumuri şi Poduri Constanţa.

“Un copil foarte bun şi liniştit. A lucrat la noi, la Regie. Un coleg doar ce se întâlnise cu el acum câteva zile, a dus un colet la firma de transport unde lucra băiatul. Era bucuros, îşi cumpărase maşină, ne-a povestit colegul... A murit nevinovat, dumnezeu să Îl ierte!”, a declarat, pentru „Replica”, un angajat al RAJDP.

R.C.

VIDEO:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sigur e unul dintre handicapatii cu flashuri,astia sunt smecheri de valu..gen
0
0
Si cu separatoare si fara tot acolo era ...multi conduc pe banda 2 de zici ca acolo au fost nascuti iar multi din curieri vorbesc la telefon in timp ce conduc aici insa cel cu citroenul e vinovat 100 la 100 suspendat permisul pe viata si condamnat pentru omor calificat asa trebuie celor vinovati . Dati cateva exemple din astea si atunci poate se mai linistesc dar legile noastre si cei care le aplica sunt in alt film . Pacat de acel tanar Dumnezeu sa-l ierte
3
0
DE CE NU EXISTA SEPARATOARE , INCLUSIV IN VALU TRAIAN ? STITI CA SE FACE STANGA PESTE DUBLA CONTINUA ? POLITIA LOCALA VALU .....NU VEDE .....NU AUDE ....
2
0
las ca va fac un octogoriu si la intrare in valu.
2
1
Despre faptul ca purta sau nu centura nu pomeneste nimeni , chestia aia face de cele mai multe ori diferenta intre viata si moarte
1
1
Toti trebuie sa caste ochii chiar si cei care au prioritate sau merg linistiti pe sensul lor de mers! Asta inseamna conduita preventiva sa anticipezi orice s-ar putea intampla!
7
5
Si totusi nu se zice nimic despre idiotul care a provocat accidentul, cel din Citroen. Probabil era unul dintre handicapatii care dau flashuri si conduc foarte agresiv de a intrat pur si simplu in spatele Opel-ului proiectandu-l pe contrasens in timpul mersului. Idiotul criminal cred ca era grabit tare de a provocat acest incident, cred ca in mintea lui nebuna a vrut sa-l dea la o parte pe tanarul care a murit. Merita multi ani de puscarie nenorocitul.
14
3
Condoleante familiei ! Si in articolul de mai sus COMISARUL SEF VARSE LIVIU se lauda cu soferii care au luat permise pe banda rulanta ... iata consecintele , a murit nevinovat copilul colegului sau ! Si in alt articol sr arata ca Romania este pe ultimul.loc la SIGURANTA RUTIERA . Si Comisarul Sef VARSE LIVIU se lauda ! Sa nu mai vorbim de lucratorii de la RUTIERA care de zecibde ani sunt obligati de sefii lor sa lucreze la norma de amenzi ... ca sa junga ei Comisari Sefi ... pe la Sectii de pol. Muncacde preventie , lipseste cu desavarsire ! DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA pe acest copil bun !
11
4
Daca erau parapeti despartitori pana la Valu nu se intampla nenorocirea
13
5
Asociatia Heracleea Despagubiri Victime din Accidente Rutiere; asociatiaheracleea.blogspot.ro
4
14

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218