REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.1° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.1° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

NENOROCIRE: un poliţist A MURIT, un jandarm este în stare GRAVĂ!

NENOROCIRE: un poliţist A MURIT, un jandarm este în stare GRAVĂ!

Replica API 27 iulie 2017 | 13:05 698

Un accident rutier grav s-a petrecut, miercuri noapte, la intrarea în localitatea 2 Mai! O maşină a poliţiei s-a făcut praf, urmare a coliziunii cu un alt autoturism! Conform primelor informaţii, poliţistul aflat la volan a murit, iar un jandarm este în stare gravă!

Poliţistul şi jandarmul făceau parte din echipajul mixt de patrulă în zonă. La faţa locului se pare că au acordat primul ajutor doi turişti., până la sosirea cadrelor medicale de la Serviciul de Ambulanţă.

Şoferul din al doilea autoturism implicat (un Volkswagen) a fost şi el transportat la spital.

UPDATE: Poliţistul decedat era din Vaslui, detaşat pe litoral!

Teribilul eveniment rutier s-a petrecut în noaptea de miercuri spre joi, 26 spre 27 iulie, în jurul orelor 23:50. Agentul șef adjunct de poliție Ioan Colinel Hrisu din cadrul IPJ Vaslui, detașat pe litoral, aflat în timpul serviciului, a condus o autospecială a M.A.I., pe un drum secundar dinspre plaja 2 Mai către DN 39 şi ajungând la intersecţie cu DN 39, a pătruns pe drumul național, efectuând viraj la stânga către Vama Veche, moment în care a fost acroșat în partea din stânga-spate, de un alt autoturism înmatriculat în Constanța, condus de Răzvan Florin N., de 22 de ani, pe DN 39, dinspre 2 Mai către Vama Veche.

Echipajul M.A.I. era compus dintr-un polițist de ordine publică detașat din cadrul IPJ Vaslui pe litoral şi un jandarm din cadrul G.M.J. Constanța.

În urma impactului cele două autoturisme au fost proiectate în afara părţii carosabile, către dreapta.

Urmare a accidentului polițistul a fost vătămat grav, fiind în stop cardiorespirator, iar, din nefericire, ulterior a decedat, după manevrele de resuscitare efectuate de către personal medical sosit la intervenție.

De asemenea, din accidentul rutier a rezultat vătămarea corporală uşoară a jandarmului din cadrul G.M.J. Constanța, pasager pe locul din dreapta faţă în autoturismul M.A.I. (are 4 coaste rupte și este în afara oricărui pericol), precum şi vătămarea corporală uşoară a lui Răzvan Florin N., șoferul celuilalt autoturism şi a pasagerei din dreapta faţă, Larisa Adelina V., de 21 de ani, din același autoturism.

Polițistul detașat pe litoral din cadrul I.P.J. Vaslui intrase în serviciu la ora 20.00, avea 53 de ani, era căsătorit și avea copii.

Menționăm că polițistul efectua ture de 12/24, avea fișa de protecție a muncii semnată la zi, la Poliția Mangalia.

O anchetă este în derulare pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs nefericitul eveniment.

Poliția Română: "O zi tristă pentru noi. Am mai pierdut un coleg"

Agent șef principal Hrisu Ioan Colinel din cadrul I.P.J. Vaslui, detașat la Birou de Poliție Vama Veche din județul Constanța, aflat în timpul serviciului, a decedat, în această noapte, în urma unui accident rutier.

Polițistul se afla în autospeciala de serviciu alături de un coleg jandarm, rănit și el în urma impactului, iar la ieșirea de pe un drum lateral, au fost loviți în spate de un autoturism.

Agent șef principal de poliție Hrisu Ioan Colinel în vârstă de 53 de ani, era căsătorit și avea trei copii.

"Suntem alături de familia îndoliată, căreia îi transmitem sincere condoleanțe", au transmis reprezentanții Poliției Române.

Update:

Angajatul Grupării Mobile de Jandarmi Constanța rănit în accidentul produs pe 27.07.2017 între localitățile 2 Mai și Vama Veche este stabil, conștient și colaborant. Pacientul a fost diagnosticat cu traumatism toracic (fracturi costale) și a fost înternat pe secția Chirurgie 1 sub atentă supraveghere medicală, potrivit cadrelor medicale de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Loganul a iesit de pe drum secundar din stanga, a facut stanga catre Vama, si dupa 20 m a fost lovit a fost lovit de un tanar cu permis din decembrie cu viteza excesiva in stanga spate.Daca esti tamp cum sa pricepi.Daca tot nu intelegi iti desenez
0
1
Bucuresti sesizari
2
0
In mod normal politia ar trebui sa se ocupe de cei 7 tigani blatisti de la gara care fac transport neautorizat pe traseele de statiuni si vama veche , dar se pare ca au alte probleme , japca cu radarul si la fiola . Trebuia sa le ridice numerele de circulatie de 2 luni dar se fac ca nu ii vad cred ca iau spaga ca asa zic tiganii si ameninta taximetristii si soferii de autobuze. Va miscati odata sau facem direct la Bucuresti sesizari ?
3
0
Crezi si tu cat esti de prost,da!Ptr ca sensul de mers e pe dreapta e firesc ca tamponarea sa se produca in partea stanga a masinii care iese de pe un drum secundar.Ptr ce mai dai TU BOULE asigurari ca nu e in dreapta tamponarea?!Cretin expirat ce esti! Te dai destept dar iti pute comentariul de prost!!
5
5
Foarte clar.......Autospeciala a iesit de pe un drum secundar pe Dn si a facut la stanga, lovitura este stanga spate, nu in dreapta.Este o ancheta in care se ia in calcul si neacordarea de prioritate si nepastrarea distantei.Ce este relevant in acest moment este ca a murit o persoana, un om bun, pe care il astepta familia acasa, mai avea doua zile si pleca acasa.Omul acesta si a dedicat viata meseriei lui si si a dat viata pe litoral, unde era detasat, pentru cetatenii care sunt turisti sau localnici.Dumnezeu sa l ierte si sa l odihneasca! Si din cate am inteles in acel moment cauta un auto
7
11
Te simti la rand,ipocrito!
8
4
Tuvasilica,ce durere de falci ai?!ai meditatii facute la pomohaci?te cred ca inca esti la nivel de clasa a 4-a si astepti cuminte rezultatul anchetei!Da-te mai la umbra,vasilica,sa nu faci insolatie la tartacutza plina cu taratze!Apropo vasilica,Vrei sa iti dau niste par carliontat ca sa ai si tu breton pe sub cashcheta?
9
5
Esti atat de limitata si ipocrita! Cum poti sa urezi : " o luati pe rand?" Petarda ordinara iti doresc sa nu ai nevoie de noi...desi, maine poimaine poate o sa ajungi sa apelezi la pesti si interlopi,ca sa tr scoata din probleme, penibilor! Mars in germania!
5
8
Ptr 10:10 Tu ai impresia ca te adresezi comentatorilor asa cum vorbesti cu ma-ta si tac-tu??Ai asa,o siguranta pe tine ca stii tu cine a fost,cine va fi infractor!....dar ce?...crezi ca toti comentatorii au primit educatie de la ma-ta si devin infractori ca tine?!Ghinionistule!..nici daca te mai scoate ma-ta o data nu te face mai potent intelectual!
12
0
fa lavinio,nu mai fi rea asa!asteptati in plm sa se finalizeze cercetarea si vom vedea!nu mai afirmati gratuit!si apropo lavinia,stringe paru" ca se'ncige cerebelu'!
8
12
Sunt cateva comentarii dubioase pe aici! 06:24 ,10:27 Mai mult ca sigur ca sunt facute de alde garcea cu cashcheta ridicata pe crestetul capului ptr aerisirea neuronului singuratic!Ce va fute pe voi grija de cine ingroasa randurile la concursuri,BA NATARAILOR!ATI LUAT VOI VREUN concurs PE BUNE????sau va ofticati ca va sunt ocupate locurile de altii care se pricep?!Si boul de la 04:34 ne crede prosti,adica imaginile cu politisti beti in timpul serviciului nu exista la tv- hai sictir,vali!! Cioculetul mic- tuguiat baieti, c-o luati pe rand!
24
10
Chiar si politistii trebuie sa respecte Codul rutier si sa acorde prioritate cand intra pe un drum principal de pe unul secundar!! Iar faptul ca a murit un om, asa cum se tanguie niste prosti pe aici, este irelevant. A murit din prostia lui!!!
18
9
Ptr 10:10,10:27 si alte scursuri borate cu pricepere militieneasca care cer martori despre orice dar se fac ca nu pricep cum a ajuns autospeciala de politie in impact cu o masina care circula regulamentar.Ati uitat asa de repede codul rutier? Sau il schimbati dupa cum va este favorabil?!semnalizati,panaramelor !
25
7
Chiar asa! Veniti martori cei ce afirmati ca erau beti si sau veneau de la curve! Carcactere infecte ce sunteti! Cand se organizeaza concursuri, ingrosati randurile, in rest vi se scurg vocile de castrati pe tastatura!
13
34
Cei care spun ca politistul si jandarmul erau bauti,sa vina martori pentru finalizarea cercetarilor.Politistul avea 53 de ani,la ce pitzipoance a fost?Jandarmul era ametit in urma impactului...jegurilor.Sunteti ori fosti,ori actuali,ori viitori infractori...
21
35
Plecat-au noua din vaslui,si cu sergentul zece....pe litoral sa dea la buci - mister si pasiune,si daca s-a terminat prost,se inventeaza un erou,pierit in misiune.
29
19
satul 2 Mai si satul Vama -Veche apartin de comuna Limanu! E grea geografia?
8
2
Ar trebui sa raspunda penal cei care fac afirmati fara a avea probe legale ca erau beti
14
20
Pentru Tudor.i.ai supt "fiola" politistului de stii ca era beat? A murit un om jegule! Taci in mortii matii
13
21
Bai nenea Zogu..de unde stii matale ca jandarmul era ,,beat manga"? I ai pus tu etilotestul si s a adeverit ca a baut? Nu mai faceti fratilor afirmatii gratuite, pentru ca lumea o ia de buna.
18
20
Masina politiei a intrat in trafic de pe camp fara ca sa se asigure si fara a acorda prioritate, fara luminile de politie aprinse. Jandarmul parea beat manga! Ambulantele au venit foarte tarziu iar descarcerarea si mai tarziu. Asta intr-o zona turistica. Cel mai trist este ca a murit un om care ii sanctiona pe altii fara ca el sa invete ceva din asta. Felicitari medicilor din trafic care au intervenit din prima clipa!!
31
8
pacat de tineretea lor dar isi c-am merita soarta ,umbla beti la volan,au volanul si haina statului la dispozitie crezand ca fac ce vor,ce daca sunt politai in primul rand sunt oameni si ar trebui sa se comporte civilizat in trafic nemaifacnd abuz de meserie.Cati ca ei conduc beti , nedormiti,obositi dupa petrecerile care au avut loc?
26
15
Sunteti niste frustrati voi care spuneti ca era sau nu beat, popandai nenorociti!!!! Doar sa aruncati cu vorbe in stanga si in dreapta! Cand se scot locuri la concurs toti va inghesuiti, scursuri umane ce sunteti!!!!! A murit un om, capre proaste!!!!! Va arde grija pe voi, tampitilor!!!
39
22
Politistii petrecusera cu 2 tinere la Cherhanaua din 2 Mai si plecau in Vama sa continue la locul de cazare al pitzipoancelor. De ce se ascunde adevarul?
26
23
dumnezeu s-ai odihneasca in pace
18
3
Politistul era in timpul serviciului, nu era beat.Daca tu dobitocule te duci beat la munca si conduci masina,este treaba ta.Nu mai face afirmatii gratuite.....
36
14
Bai vacare, cum sa-si dea seama daca politistul era baut, cand a decedat? Numai bautura ai in cap, frustrat obosit...
30
15
Politistul este beat sau nu?
9
6
Ca era beat politistul si ca el este devina a iesit fara sa se asigure nu scrieti
25
15
De ce nu ati spus si ca politistii erau bauti la volan ?
24
17
Nume??? Cine???
2
5
Un auto a intrat in loganu de politie
3
2
Politistul decedat era detasat la postul din vama veche
3
1
Soferul a decedat. Accidentul s-a produs cu 300 m inainte de intrarea in Vama Veche. Dumnezeu sa-l odihneasca!
7
1
Stie cineva detalii despre sofer? Nume??
3
1
Cum dreaqu sa te faci praf cu masina in 2 Mai? Sunt curios ce viteza sau alcoolemie avea soferul...
3
18

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218