REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

NEREGULI GRAVE. Un câine plin de sânge, pus la pământ de firma de ecarisaj din Năvodari – VIDEO

NEREGULI GRAVE. Un câine plin de sânge, pus la pământ de firma de ecarisaj din Năvodari – VIDEO

Replica API 7 martie 2017 | 23:49 488

Un câine a fost rididcat de către firma de ecarisaj care își desfășoara activitatea în orașul Năvodari. Aceștia au fost surprinși într-o filmare când au prins un patruped, care sângera și arăta ca ar fi dus o luptă crâncenă. O persoană a precizat că animalul nu avea nicio rană înainte de a fi prins de hingheri, contrar declarațiilor făcute de responsabilul firmei de ecarisaj. Totuși, situația bizară se află în cei care ar trebui să răspundă la întrebări. Cei din Primărie nu au știut să prezinte situația hingherilor din oraș.

Imagini cutremurătoare la Năvodari! Un localnic a surprins cum un câine a fost chinuit până a sângerat la Năvodari chiar de către firma de ecarisaj. Totul s-a întâmplat pe strada Nuferilor, bloc 35 Est. În filmare se vede clar că animalul a fost chinuit. Totuși, hingherii i-au spus tânărului care a surprins totul cu telefonul că avea o rană mai veche, însă acesta a punctat clar că animalul, care își face veacul la adresa de unde a fost prins, nu avea nicio rană mai veche. La final, câinele a fost băgat în duba celor de la ecarisaj și dus mai departe la adăpost.

Pentru a afla informații, în primă fază a fost contactată Primăria care ne-a direcționat la biobază. Pe numărul de mobil oferit de către aceștia a răspuns paznicul biobazei, care nedumerit de motivul pentru care a fost contactat, preciza că el este nou și nu are cine să îmi răspundă la întrebări acolo și să fie contactați cei de la Primărie. Într-un final, Primăria ne-a sugerat să luăm legătura cu Cerasela Scarlat, care se ocupă de firma de ecarisaj din Năvodari.

„Câinele respectiv, din câte știu eu, avea o rană la unul din picior. În momentul în care i-a pus aceea lesă, probabil că i-a lovit rana respectivă”, a declarat Cerasela Scarlat, responsabilă cu firma de ecarisaj din Năvodari. Ulterior, s-a prezentat să vadă situația animalului din biobază pentru a putea să concluzioneze ce s-a întâmplat pe teren. „Câinele este talie mare, alb, a avut o rană la un picior. Rana avea coajă pe el. În momentul în care l-au prins, s-a zbătut și s-a rupt coaja respectivă. Nu are nicio altă rană provocată de salariații noștri. Este câinele în regulă.

A fost curățată rana, pansată. A fost hrănit, a băut apă”, a precizat Cerasela Scarlat, în legătură cu situația patrupedului. De asemenea, a mai precizat că activitatea de ecarisaj se face în regie proprie. Totuși, nimeni din candrul administrației locale Năvodari nu a putut preciza dacă angajații firmei de ecarisaj sunt sau nu persoane abilitate să desfășoare acțiunea de strângere a câinilor. Din sursele noastre, există informații cum că hingherii sunt persoane care lucrează pentru spații verzi.

Claudia CORBU

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Atat pe tine Cerasela cat si pe porcul ala cu o burta plina de rahat vreau sa va vad cu familiile chinuite cu sange in bot si in toate membrele la fel ca acel catel !Asa sa va dea Dumnezeu neintarziat Javrelor!
0
2
aplicati legea, sterilizare si microcipare cu inregsitrarea cainilor cu pedepsirea abandonului. asa s-a rezolvat problema cainilor fara stapn din tarile occidentale. Amenda mii de euro pentru abandon. Degeaba aduna iubitorii de animale degeaba castreaza iubitorii animale si strainii ca romanii din adminsitratie fura banii. Nu putem face fata la rata de abandon si la barbaria romanilor. taranoilor, in evul mediu s-a infiintat serviciul de hingheri. Gata, nu asa se rezolva omorand cu bata si pe de alta parte necastrand si abandonand. Nu mai fiti prosti si barbari ma romanilor
1
1
oare stiti cati oameni a muscat cainele asta ? lumea spunea ca se repezea la toata lumea si ei au incercat dar pana la urma .....
1
2
Cand o sa apreciem cu adevarat viata si o sa fim civilizati atunci o sa ne meritam locul intre popoarele europene! Pana atunci nu suntem cu nimic mai presus fata de animalele pe care le maltratam!Si dupa cum v-am mai spus retardatilor, este normal ca animalele fara stapan sa fie duse in adaposturi speciale dar treaba asta trebuie facuta omeneste si nu in bataie de joc!
2
0
Mare valva,iubitorii de animale cred ca nu au vazut cum se sfasaie intre ei acesti caini zionic,sau cum sfasaie copii sau adultii cand atacata in haite. Invit toti iubitorii de animale sa dea o tura seara prin cartiere sau chiar si ziua si inclusiv prin portul Cta....sa vezi acolo catei fericiti care vor doar sa muste o bucatica din tine!
2
1
Copii au nevoie de siguranta in fata blocurilor si in parcuri , iubitori de caini luatii acasa , noi avem copii si vrem siguranta .
6
3
bestiilor!
3
4
Bravo HINGHERILOR !
9
4
ma uit la tv si vad emisiuni cu animale salvate si cata daruire e in acei oameni si vad ce se intampla la noi...cata ura, cata delasare si cata prostie!! e o prapastie imensa de cultura si de civilizatie intre noi si americani, de exemplu. oare cand vom pricepe ca aceste animale sunt pe strazi din cauza noastra si ca nu ar trb sa sufere ptr ca noi gresim????? cati ani ne va lua sa evoluam ca oameni, ca ma tem ca....suntem niste animale bipede in momentul de fata....
8
5
Navodariul este in RECIDIVA. Javrele alea de oameni, angajati ca hingheri, nu au inteles nimic. Este momentul sa inteleaga, adica sa fie dati afara din servici disciplinar.
6
8
Doar nu isi inchipuie cineva ca se angajeaza hingheri oamenii cu suflet mare si sensibili. Ca si in jandarmerie,sunt tipi care executa si chiar tortureaza cu mare placere orice fiinta fara aparare,mai ales daca au si spatele asigurat.Care e problema? E ceva stiut de multa vreme.
6
6
Am doi maidanezi jupuiti in frigider ,,Am fripturi pentru paste.
6
5
pai tovarasi vreti sa scapati de maidanezi sau nu ! exista doar o singura solutie exterminarea rapida ca altfel se inmultesc ca iepurii!!!
12
3
cum a scapat cerasela inima de ciine de dna dupa cite furaciuni a facut cu matei?
4
5

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102