8.6° Constanța Mar., 29 Nov. 2022
Anul XX Nr. 6197
8.6° Constanța Marți, 29 Noiembrie 2022 Anul XX Nr. 6197

Nereguli la lucrările de asfaltare de pe bdul. Lăpușneanu. Antreprenorul, somat să le remedieze

A.F. 6 octombrie 2022 1923

Supervizorul lucrărilor de asfaltare executate pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu a constatat o serie de neconformități, antreprenorul fiind somat să le remedieze în cel mai scurt timp, pe cheltuiala proprie.

„În urma verificării conformității lucrărilor de asfaltare de către supervizorul lucrărilor executate pe bulevardul Lăpușneanu, tronsonul cuprins între: intersecția bulevardul Aurel Vlaicu - strada Heracleea, s-au constatat o serie de neconformități.

VIVO - Ad.
VIVO - Ad.

În acest sens, supervizorul a notificat antreprenorul să remedieze în cel mai scurt timp posibil neconformitățile identificate.

În vederea recepționării și efectuării plății aferente acestor lucrări, antreprenorul are obligația de a remedia neconformitățile sesizate pe cheltuiala proprie, neputând emite nici o pretenție pentru recuperarea acestor cheltuieli de la municipalitate.“, au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?

COMENTARII

Au gandit proiectul cu orice altceva numai cu capul nu... Trecerea de pietoni de pe Lapusneanu aproape de intersectia cu strada Suceava sens spre sat vacanta au trasat-o imediat dupa statia de autobuz. Sa vedem cati pietoni vor fi accidentati acolo si cine va raspunde pentru asta. Daca autobuzul este oprit in statie cei care vor cicula pe banda 2 nu vad pietoni angajati in traversarea strazi
1
0
Toata asfaltarea de 5 cm este neconforma ... sau neuniforma ar fi mai potrivit ! Tot bd este numai valuri si este proaspat asfaltat, cum va fi dupa cateva luni de trafic ?!?! Va bateti joc de noi, de banii cheltuiti si tot asa ...
2
0
ne ati mancat sanatatea cu cacatul ala de praf de ciment ,a intrat in case in plamini ne ati terminat amirale deacum mai ceri si impozit marit cu 50% pt salarii in primarie sa va duceti unde a dus mutu iapa
5
0
ca orice lucru facut in tara asta!
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
193339183026
5/49
1136376284
joker
20243019359