REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Nereguli la Pavilionul Expoziţional! Palaz: „Lipsesc mai multe documente”

Nereguli la Pavilionul Expoziţional! Palaz: „Lipsesc mai multe documente”

Replica API 1 februarie 2017 | 11:15 371

Clădirea nu poate fi înscrisă în cartea funciară

Clădirea nu poate fi înscrisă în cartea funciară

Claudiu Palaz

Probleme la Pavilionul Expozițional Constanța. Se pare că din cauza mai multor nereguli, clădirea nu poate fi înscrisă în cartea funciară, mai mult nu are nici autorizație de incendiu, cu toate că acolo se desfășoară periodic evenimente. În cadrul ședinței de Consiliu Județean, Claudiu Palaz a explicat la cererea consilierilor PNL, care este situația. „La Pavilion documentele nu au fost făcute la vremea respectivă foarte bine. Ceea ce nu avem la ora aceasta la Pavilion este o înscriere la Primărie. S-au făcut niște modificări interioare nerespectându-se la vremea respectivă autorizația. La această dată este destul de greu să înscriem în cartea funciară imobilul și realizarea unui cadastru. Știu că în clădire se desfășoară evenimente. Am avut acceptul ISU pentru evenimente și acum suntem în procedură de obținere a avizului PSI”, a declarat vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, Claudiu Palaz.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
bai capiatule cat ai fost mare imperfect nu ai stiut decat sa te afirmi ca sugi ca mielu de la chioru ptr. functia ce ai cumparat-o nestiind a face altceva, iar acum de frica ca vin astia si nu vei mai avea sanse in veci la vre-o functie, ai fi in stre ca si talanu sa mananci si ceva moale chit ca miroase urat dar interesul este mult mai important !
0
0
Palaz si-a angajat numai oamenii lui. Amici, fine... numai cumetrii!
1
0
Daca ai acceptul ISU, fa dracului un cadastru nou si nu te mai plange ca un bebelus! Excrocule care esti tu ESCROC!
1
0
Nereguli...va spun eu ultima neregula..Au manarit ultimul concurs de angajare la pavilion. Personalul de la ex fundatia Fantasio trebuia reintegrat. MAGARILOR ca asta ati facut si voi si noua directoare de acolo. Si stit bine ca am dreptate. Asa ati procedat in ultimul hal.
6
0
Din "fericire" pentru tine prejudiciile tale sunt mai mari!
8
0
Machedon prost guraliv si de nimic pe nume palas. Te mai dai si n poza hotule.
9
0
Palazu mic cu gura mare e prost de nu are asemanare.
13
0
mai palas ce treaba are modificarea interioara ca nu se poate face cadastru esti beleuz kretinule esti bolnav mai rau decat constantinescu
15
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108