REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

NERVI ÎNCINŞI PE STRADA CIŞMELEI! Doi şoferi, la un pas de a se lua la HARŢĂ! (VIDEO)

NERVI ÎNCINŞI PE STRADA CIŞMELEI! Doi şoferi, la un pas de a se lua la HARŢĂ! (VIDEO)

Replica API 18 februarie 2017 | 09:04 416

Trafic blocat

Trafic blocat

Șoferii care au avut drum pe șoseaua Cișmelei din municipiul Constanța,joi, 16 februarie, în jurul orei 19.00, au avut nevoie de nervi de oțel și asta pentru că două autoturisme, care staționau pe o parte și pe cealaltă a străzii, au blocat traficul rutier. Când cei doi conducători auto au dat nas în nas au fost la un pas de a se lua la harță.

Mai mulți trecători au surprins imaginile din timpul conflictului de pe strada Cișmelei din cartierul Tomis Nord. Însă, în acestea nu se poate observa și prima parte a circului. "Era în jur de ora 19.00 când am ajuns eu în strada Cișmelei, care este cu sens unic, așa cum bine se știe. Un Audi staționa pe partea stângă cum vii dinspre Cpt Dobrilă Eugeniu și un alt vehicul pe partea stângă. Automat nu mai era loc să treacă nici o mașină, ce să mai zic de un autobuz? Și tocmai un autobuz era cap de coloană. Prin urmare, traficul a fost blocat ceva timp. Claxoane, înjurături, ce era acolo... La un moment dat a apărut șoferul din Audi, care a spus că nu el este de vină, ci celălalt. Apoi s-a urcat la volan și a mutat vehiculul. În acel moment am început să filmez. Se vede cum trec mașinile una după cealaltă pentru că se făcuse ditamai coloana, iar celălalt șofer, care ajunsese și el la fața locului, era întrebat de un trecător de ce a parcat acolo", a declarat, pentru "Replica", un participant la trafic. Însă, șoferul autobuzului a fost și el enervat la culme, acesta claxonând și adresându-le mustrări ambilor șoferi. "Cine a parcat, mă, pe partea cealaltă?", întreba proprietarul vehiculului care staționa pe partea dreaptă. În acel moment a apărut și șoferul din Audi și a început schimbul de replici acide. Numai că șirul de mașini ce-i despărțea pe cei doi scandalagii s-a dovedit a fi interminabil, ceea ce i-a făcut să-și vadă fiecare de drum fără ca situația să degenereze. De precizat este faptul că, dacă era solicitată Poliția la fața locului, se putea ajunge chiar și la dosar penal. "Instalarea de mijloace de semnalizare rutieră sau modificarea poziţiilor acestora, fără autorizaţie eliberată de autorităţile competente, de natură să inducă în eroare participanţii la trafic ori să îngreuneze circulaţia pe drumul public se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă. (2) Participarea în calitate de conducător de vehicul la întreceri neautorizate pe drumurile publice se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă. (3) Cu aceeaşi pedeapsă se sancţionează aşezarea de obstacole care îngreunează sau împiedică circulaţia pe drumul public, dacă se pune în pericol siguranţa circulaţiei ori se aduce atingere dreptului la libera circulaţie a celorlalţi participanţi la trafic. (4) Lăsarea fără supraveghere pe partea carosabilă a drumului public a unui vehicul care transportă produse sau substanţe periculoase se pedepseşte cu închisoare de la unu la 3 ani sau cu amendă", potrivit Art. 339 din Noul Cod Penal, care se referă la împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice - infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice.

Liliana CHIRU

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ne mai tine mult in bezna la Constanta panarama asta de primar??
2
0
domnilor, casele de pariuri din zona sunt un magnet pentru smecherasii de cartier cu masini bengoase second hand si bineinteles ca vor baietii sa parcheze direct in fata la casa de pariu ca sa nu se mai depaseze si astfel blocheaza drumul , politia locala ar trebui sa treaca mai des prin zona si sa-I ia la intrebari pe smecherasi
2
0
banuiesc ca e din fata de la mega image. E de dosar penal art 339 aliniat 2 spune intreceri neautorizate pe drumuri publice 3 luni la 1 an sau amenda. art 3 spune ca aceeasi pededeapsa in cazul in case blocheaza drumul altor participanti. Daca era si un autobuz pe acolo RATC poate cere daune in instanta pentru intarziere.
2
0
SI pol locala CE fac ? Habarnistul de primar care nu face mimic.nici el SI nici ratatii de consilieri.Habarnistul de Mihai Petre CE face? Taie frunze la caini.huaaaaaa
6
1
Pe Cismelei de multe ori se blocheaza circulatia, intrucat multi indivizi vin la casele de pariuri sau la jocuri de noroc si parcheaza la intamplare.
7
0
Dosar Penal direct dupa poze
3
0
CE MAI ARTICOL...DE MARE IMPORTANTA
2
1
Un 'bizon'...si atat...no comment
2
0
Pentru x-man esti cam slabut....autoturismul nu e obstacol daca blocheaza drumul? Da ce e ma damb sau groapa...scoate nasul din iarba
4
1
Casele de pariuri si salile de jocuri din zona sunt un adevarat magnet pentru acest gen de mitocanasi.
11
0
Domnii de la replica terminati cu art.din codul penal daca nu stiti sa aplicati legea sau sa o interpretati. Blocarea unui drum public se face prin asezarea de obstacole nu autoturisme care au propulsie si sunt deplasabile. Stati la rand la inteligenta si poate primiti putina!
3
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218