REPLICA ONLINE CONSTANTA

3.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
3.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

NESIMȚIRE cât CASA POPORULUI printre CONSTĂNȚENI! Au transformat un centru cultural în COCINĂ!

NESIMȚIRE cât CASA POPORULUI printre CONSTĂNȚENI! Au transformat un centru cultural în COCINĂ!

Replica API 18 ianuarie 2020 | 00:00 364

Nemulțumirile locuitorilor de la malul mării sunt multe, și unele destul de fondate! Însă, printre acestea se află problema legată de mizerie. Se comentează mai mereu pe marginea acestui subiect, câteodată interlocutorii uitând un detaliu: tot cetățenii sunt cei care o fac.

Un exemplu elocvent este legat de Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret “Jean Constantin”, acolo unde, în cursul zilei de sâmbătă, 18 ianuarie, constănțenii au lăsat dezastru, transformând spațiul în cocină. Au aruncat la voia întâmplării tot ce nu le-a mai fost de folos, de la ambalaje ale produselor, resturi alimentare și chiar și sticle cu băuturi alcoolice.

Reprezentanții Centrului au postat câteva imagini pe pagina de Facebook, cu un mesaj scurt: Mulțumim!

Iar comentariile nu au întârziat să apară:

Era ceva prea frumos, ca să țină mult. Eram așa mulțumită când vizionam, parcă era ceva intim, fără teama de a vedea așa ceva. Credeam că nu se va intampla așa ceva, dar iată ca s-a întâmplat. RUȘINE!!!!

Ce urât! Probabil că și acasă fac la fel!

Nesimțiți. Interziceți accesul cu alimente sau băuturi sau măcar să aveți o persoană care să le atragă atenția să își strângă în jurul lor.

Menționăm că, după aproximativ cinci ani de reabilitare, de căutare de soluții pentru problemele tehnice apărute, în aprilie 2018 Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” a fost dat în folosință. Realizat cu fonduri europene, dar și cu o contribuție a Consiliului Județean Constanța de aproximativ 2 milioane de lei (valoarea totală a investiției a fost de 9,5 milioane de lei), centrul multifuncțional dispune de o sală de cinema/sală spectacole, bar, spații pentru expoziții și spații adiacente.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Educatia cu forta este singura solutie. Sa le fie frica sa fie nesimtiti. Exista doar cateva solutii amenda, puscaria si bataia....vorba buna nu e pentru noi.... degeaba ne plangem de clasa poltica, nu trebuie sa vina Fagadau sau Klaus sa imi arunce ambalajele la cos...
1
1
In ct blocuri multe beton mult
2
0
Vai de angajatii cu administratorii parveniti complexati si frustrati iar directorii analfabeti cu n faculrati si comportament de ciobani.
0
1
Pentru Hesus
1
0
Romania o tara de tradatori bulangii! Istoria voastra e spaciala ca neam.. ca doar Ceausescu a fost impuscat in ziua de Craciun.. tiganiiiii au fost tiganiii.. hahaha, secaturile europei romanii!!
2
2
Au transformat un centru cultural i n COCAINA!
2
1
Cum numai este Primaria de vina si Fagadau, ca suntem o natie de imputiti?Degeaba comentati , adevarul este urmatorul;vrem un oras ca afara , dar nu pastram nimic ,suntem niste locuitori jegosi, fara educatie.Puteti sa va suparati , dar acesta este adevarul.
9
3
S au bagat o multime de bani in modernizare , dar nu se prea aude de mari activitati culturale.Daca se proiecteaza niste filme contracost , atunci ar trebui sa se gaseasca si oameni la curatenie ca la celelalte cinematografe particulare.Ce adtivitati or avea anul asta?
9
4
Natura ne asemuieste, educatia ne deosebeste!
7
1
voi care comentati aici daca ati fost acolo si vedeati cum arunca mizeriile alea cum ati fi reactionat?Ceva vreme in urma am vazut la TV un procuror din CTA care era cu familia lui in masina si pe drum a vazut unu care se pisa pe strada si i-a atras atentia de ce face in strada,si stiti ce s-a intamplat?ala care se pisa s-a urcat in propria lui masina si l-a urmarit pe procurorul asta prin toata Constanta pana cand acesta s-a refugiat la poarta Portului CTA si a cerut ajutor si au chemat Politia.Acestor oameni daca le atragi atentia iti iei bataie si daca nu le atragi atentia devi complice
7
0
S au trezit papagalii alogeni sa comenteze. Mai ales aia care ii blameaza pe romani in general si pe constanteni in particular. In fiecare sala de cinema din lume vei gasi mizerie identica. Dar alogenii au ceva cu romanii
11
0
fara alimente ,bauturi ,seminte...etc,in salile de spectacol,fara baloane ,flori si alte maimutarii,ptr.ce esti acolo sa vizionezi ceva,sa asculti o piesa de teatru dar tu stai pe facebook pe telefon,fara telefoane si tablete la spectacole,altfel ptr.ce vii acolo,inca suntem snobi si prost educati si ai bogatii si cei saraci...
11
1
Si porcaletii astia de machidoni ce mizerie lasa in urma lor, au genele alterate din cauza faptului ca s-au casatorit rudele intre ele ca sa tina averea aoa si pe de asupra mai si put..
10
3
acum problema este ca acele produse au fost cumparate chiar din acel Centru Cultural, ce e de facut? solutia ar fi sa se inchida acele puncte care vand asa ceva in interiorul Centrului Cultural, sau sa puneti supraveghetori la usa salii care sa nu lasa pe nimeni sa intre in sala cu asa ceva in mana, mi se pare absolut GROTESC sa intri intr-o sala cu bere in mana, parca ar fi la un meci de box
10
2
Generatia REZIST......diaspora si altii.....astia sunt
10
17
Cei mai pretentiosi cand vine vorba de curatenie sunt tocmai cei care lasa cea mai multa mizerie . Urmaritii pe cei care vin la iarba verde si o sa vedeti cum isi cauta loc curat dupa care ce mizerie lasa in urma lor . Nu vreau sa-mi inchipui ce mizerie au in casa putorile astea care lasa sau arunga gunoi pe unde apuca . CITESC CUM UNII II INJURA PE ATI PARVENITI DIN ANUMITE REGIUNI . EU LE SPUN CA SUNT NISTE JIGODII ORDINARE DE INJURA DOAR PENTRU CA ALTI NU SUNT DOBROGENI . DACA VRETI SA STITI , PARVENITI VAU CIVILIZAT ALTFEL VA INCALZEATI TOT CU TIZIC SI AVEATI CASELE CU SPATELE LA STRADA .
15
5
Din pacate mizeria, mai putin sticla de bere, este lasata de copiii insotiti de mamicile grijulii care isi hranesc sanatos odraslele de la fast food si care in timpul filmului stau pe smartphon... Daca le spui ceva se transforma in leoaice care isi apara puii. Pui care nu au nici o vina!...
28
0
Cta locuita 75% de cocalari parveniti. Uitati va in jurul vostru. Moldo Olto gitanes. Romanes. Draq de neam de secaturi si koorve
21
7
iar mancati kkt ca la orice articol, unde e de rau, make sunt de vina. Make au fost si ceausescu, iliescu, nastase, dragnea si toti care au furat romania si au dus-o in epoca de piatra nu ??
5
27
noi astia, "ciurucurile" muncim si platim taxe ca tu sa furi, sa te tai cu ciorile tale si sa ti se plateasca ajutor social sau asistenta gratuita la UPU, fututi dumnezeii matii de tigan jegos!
44
3
sa mori inecat in propria voma!
16
8
Au navalit in centru cultural. La cogealac tariverde baia sacele samd au gost crescuti la tarla. Aveti pretentii prea mari.ei sunt miejii din peezda.
25
7
Bine ca esti tu civilizat, elevatu' pulii, borac semianalfabet! Mars in mortii tai in tzigonia la Gangele vostru!
37
3
Cica a fost petrecere machidoneasca, mai imputiti ca astia nu e nimeni.
56
6
@PPP 20:50 Spune-i lu curva aia de ma-ta ca si-a uitat chilotii la mine
38
9
60% dintre "Constanteni" sunt niste gunoaie de oameni! Niste jegur imputite! Tarani cocliti! Am pus in ghilimele deoarece multi Constantei migrat spre Bucuresti, ei fiind inlocuititi de boraturi din Tulcea, Buzau, Braila, Galati etc.
24
45
Cand o sa faceti cultura acolo
15
2
La procentul care il dai si tu esti un jegos...
36
4
tiganii nu se duc la Jean Constantin ca la tigani le place opulenta aia se duc la cinema city, aici e clar vorba de romani si moldoveni! asta va e rasa niste boschetari de cea mai joasa! aveti si voi una si buna o aruncati pe tigani la orice se intampla! ba singura problema a Romaniei e una singura. E LOCUITA DE ROMANI! au ramas doar curucurile in tara, oamenii normali si ok isi duc traiul prin afara!
14
57
O adunatura de tigani si moldoveni,astia nu se civilizeaza in veci!
40
34
Unele bilete sunt cu loc luate pe net deci se pot identifica cumva. Pe de alta parte exista supraveghetori. Se poate si urmari si cu infrarosu. Ar trebui asa ceva pentru astfel de civilizati. O amenda n-ar strica.
45
0
Romanul, cea mai necivilizata creatura de pe pamant, nu stie decat de bataie si amenda!
47
33
Camere supraveghere si amenda, simplu...
42
2
Noi tineri santem viitoru tari
2
31
...si crezi ca tinerii sunt mai breji?...sunt exact la fel si in aceiasi proportie...
27
2
Lipsa educatiei elementare, familiare si scolare, fac ca multi indivizi sa isi bata joc de cea ce le ofera societatea. Adica sa murdareasca, sa distruga si sa transforme in gunoi, cea ce noi, restul, incercam sa " asezam" in cotele normale. Sa fie la noi frumos, curat si de invidiat. Problema este ca prea multi golani si panarale lasa pustiu in urma lor. Apoi, fiindca au un cacat de telefon iar anonimatul le da curaj, incep sa critice sectiile din spital ca nu sunt tocmai curate, ca nu toata lumea le saluta cand sparg seminte si tot asa... Nu spun tutele si.. tutiii, ca sunt niste jeguri !
47
0
80 la suta din adultii din constanta sunt niste jeguri
48
43

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920