REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

NESIMȚIRE în autobuze: beau alcool și sparg semințe! Poliția Locală i-a luat la ochi și dă amenzi!

NESIMȚIRE în autobuze: beau alcool și sparg semințe! Poliția Locală i-a luat la ochi și dă amenzi!

Replica API 11 februarie 2019 | 03:06 546

Un bărbat a fost amendat de Poliția Locală Constanța, după ce a fost găsit într-un autobuz al RATC Constanța, fără bilet și consumând alcool. Un altul s-a ales cu amendă pentru că spărgea semințe și arunca cojile pe podeaua mijlocului de transport în comun!

Polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța au desfășurat, vineri, 8 februarie a.c., o acțiune pentru menținerea siguranței și ordinii publice în zonele de interes public din municipiul Constanța. În cadrul acțiunii, au fost desfășurate controale și pe mijloacele de transport în comun, atât pentru depistarea celor care circulă fără bilet de călătorie, dar și a celor care fac mizerie.

În cadrul acțiunii, polițiștii locali au depistat pe autobuzul 5-40 un tânăr care călătorea fără a avea bilet sau legitimație. Ba mai mult, consuma băuturi alcoolice în mijlocul de transport. Tânărul a primit o sancțiune contravențională de 200 de lei.

De asemenea, a fost amendat și un bărbat care a fost surprins în timp ce spărgea semințe și arunca cojile pe podeaua mijlocului de transport. Pentru fapta sa, bărbatul a primit o amendă de 400 de lei.

Acțiuni similare se vor derula zilnic, în scopul prevenirii și combaterii fenomenelor antisociale stradale și nu numai.

„Pe această cale, solicităm cetățenilor să ne semnaleze orice faptă antisocială care intra in competenta Direcției Generale Politia Locala Constanta la numerele de telefon 0241/484205 sau 0799/606142(WhatsApp), iar dispecerul de serviciu va trimite un echipaj pentru verificarea celor sesizate. Numai împreună putem asigura un climat public civilizat în municipiul Constanța!”, au precizat reprezentanții Poliției Locale Constanța.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
foarte bine a facut ca mancat seminte si a aruncat cojile pe podea oricum la cat oribile sunt oznurile alea tampite de japoneze Isuzu Cityport eu ca cetatean onorabil pana nu va sosi viitoarele autobuzele electrice alea noi ma pis in cur cacaturile astea tampite
0
1
Excelent. In orice tara civilizata se procedeaza asa. Cine se comporta ca porcii,sa fie tratati corespunzator,fara mila .
4
0
Pacat ca nu avem si tarifele pentru platit amenzile in munca in folosul comunitati. Sa vedem si noi cum sunt imbarcati din cartierul heri coanda de militia locala si dusi la miting.
4
0
decat sa le dea amenzi mai bine sa le dea o matura in mana si sa stranga
5
0
Moarte tiganilor
6
0
Tiganiada. Micrantii gtuciurii cde nu s au integrat in uropa de sute de ani
7
0
daca sunteti asa de buni, de ce nu puneti politisti in fiecare autobuz? ca prea va laudati cu aceleasi chestii in fiecare zi.dati amenzi, dar cine le plateste? muma lu Stefan cel Mare
6
0
bine le face ! mai dai in plm cu semintele si bautura lor ! dar cu indieni inputiti si fara bilete cum ramane? sunt exemplare rare sunt protejati de lege ! ?
6
0
Astia cu semintele aveau si bilet nu-i asa !?
6
1
Din pacate , asa a ajuns Constanta : manele , alcool , seminte si flegme . Este un oras total decazut , moral si etic . Pacat de noile autobuze . Si inca nu a venit vara , cu specimene din tara . Puneti camere de supraveghere in oras . Te saturi , la un punct , de toata atmosfera manelizata din Constanta .
14
2
Pe cei din ,,Henri Coanda" nu ii mai intreaba nimeni de bilet!Aduc voturi,au transportul si cazarea asigurate!In afara de seminte,alcool,manele mai sunt unele care isi fac manichiura prin mijloacele de transport in comun,miros acetona si lacul de unghii de iti muta nasul!
15
0
...................... au bani de bere si de seminte???? Ca doar asemenea scursuri. mai mult ca sigur, nu au lucrat in viata lor, de tot cacatul de zdrente ce sunt, nicaieri ??????????????? P.S. MOARTE tiganilor !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
14
0
Pe Bd-ul ic Bratianu Nr 12A la un imobil galben casa veche ,situata vis a vis de un hotel de lux in apropierea intersectiei cu strada Theodor Burada in acel imobil locuiesc foarte multi care se drogheaza mai ales copii de 8,9 12 14 15 ani trag la cui ,si mai ales trag la seringa heroina .,ca sasi procure doza zilnica de heroina ei se grupeaza si isi fac veacul in zona gari,parc gara,fantasio,miga, casa de cultura ,platoul gari CFR , autogara Kaufland etc ei in aceste zone isi fac veacul zi si noapte cersind si talharind dand in cap oamenilor bancomat ul Kaufland e una din tint ele lor
14
1
Tiganii fac legea in orasul asta ! Circula in haita , n-au bilete ,fac scandal si ameninta mai tot timpul ! daca nu vor fi pusi la punct cu amenzi usturatoare , vai de autobuzele astea noi ! Vor fi devastate !
24
1
Atatea maimute urangutane prin oras, trist ca inca nu ne-am cicilizat inca. Trebuie inregistrati, spalati, deparazitati si fortati sa munceasca la camp sub supraveghere.
26
0
Foarte bine si sper sa continati pentru ca tot astia sunt aia cu tupeu care reclama mizeria din mijlocele de transport.
18
0
Felicitari Pol locala ! --Vedeti si tigancile cu plozii dupa ele care ocupa jumate din masina 48 si n-au bilet ocupa scaunele vorbesc tare -__jos cu ele
24
0
poate pun si paznic pe anumite linii. 44 arata de parca e menajerie uneori.
21
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218