REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
11.9° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

NESIMȚIRE! Un mediator își aruncă gunoiul în stradă, în zona Casa de Cultură

NESIMȚIRE! Un mediator își aruncă gunoiul în stradă, în zona Casa de Cultură

Replica API 26 martie 2018 | 21:57 395

Un constănțean a prezentat prin intermediul unei rețele de socializare o situație din zona centrală a municipiului. La Casa de Cultură, un bărbat trecea și a văzut cum cineva aruncă niște pungi de gunoi în stradă, unde, la un moment dat, exista un coș de gunoi. Acesta a dispărut între timp, astfel bărbatul a menționat că acolo își aruncă el resturile. Constănțeanul care trecea pe stradă și a văzut asta l-a atențioant pe bărbat că nu este frumos gestul pe care îl face în semn de respect față de ceilalți cetățeni, însă bărbatul și-a văzut de treabă. Nu mică i-a fost mirarea constănțeanului să vadă că bărbatul are în zona respectivă un cabinet de mediator.

„Dragi prieteni și constănțeni. Știți bine că iau atitudine în fața nesimțirii și a ipocriziei. Vă bat la cap de mult timp cu situația tomberonului și a gunoiului aruncat zilnic în stația de autobuz 44,51 de la Casa de Cultură. Astăzi întorcându-mă spre casă am surprins involuntar un domn bine îmbrăcat aruncând două sacoși de gunoi la stâlpul din stația de autobuz. M-am adresat respectuos și l-am întrebat dacă nu-i este rușine? Mi-a răspuns că nu ,fiindcă acolo este un coș de gunoi. I-am explicat că nu există acel coș de gunoi și gestul lui este incalificabil. Dacă toată lumea din bloc ar coborî să arunce gunoiul acolo ce s-ar întâmpla? Mi-a întors spatele și a plecat la portbagajul mașinii. Sincer am crezut că cel care aruncă gunoiul acolo este vreun boschetar. Surpriză! Nu-i boschetar. Omul are un birou de mediere în stația de autobuz și conduce un Audi model nou, sincer nu mă interesează modelul lui. Mă interesează tupeul de care a dat și dă dovadă în continuare. Vor fi prieteni care îmi vor reproșa în continuare că de ce mă iau de ăla sau de ăla, dar dacă măcar spiritul nostru civic ar fi de bun simț, altfel ar arăta Constanța noastră. Și apropo,nu vreau să candidez la primărie”, a scris constănțeanul pe Facebook.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bai tampitilor, cosul de gunoi stradal este conceput pentru ca trecatorii sa arunce un ambalaj, o hartie, un bilet de autobuz. Nu sa care ghiolbanul euxin pungile menajere. Alea se duc la tomberoanele mari. In acest oras de giboni imbecile se practica lasatul pungii cu cacat dimineata lang stalp sau cocotata pe un biet cos de gunoi stradal. Dar sa stiti ca ce vedeti este anormal, idiotilor.....
2
1
partarul o fi moldo,am si eu una-n scara caruia nu-i permite bioritmul sa ajunga la ghena de gunoi si-l arunca la cos,mediatorii sunt absolventi sagunisti care nu au intrat in barou
1
0
nu vedeti din poze ca nu mai este cosul ala portocaliu? Nu mai sunt cosuri de gunoi in oras. si pe Lapsuneanu de la City mall pana la oxfor sunt 2 cosuri mic negre in staia autobuz in rest nu mai e niciun cos. unde kkt sa aunce lumea gunoiul? inca omul asta l-a strans in pungi si l-a pus langa cosul dezafectat. acum astia de la polaris care iau catralioane nu pot adunca pungile de gunoi?
2
4
Adresa e : birou parter vis a vis de cofetaria Silvian
4
1
da ti mi adresa ca l rezolv eu
2
2
Sifonarul de pe facebook sa aduca cosul de gunoi in locul celui furat. Sau sa-l aduca Fagadau?
2
8
Nu vrei sa ii faci ceva lu mamica ta cu ciucurelu
0
5
In New York, aruncatul gunoiului menajer de catre persoane fizice sau juridice la cosurile de gunoi pietonale se amendeaza cu 150 dolari pe loc. Cu aruncatul gunoiului pe jos si defecatul animalelor de companie e si mai si. Cel mai bine e sa fie fotografiati sau filmati si pusi pe youtube-sa-i vada intreaga lume.
7
1
Popor dd tigani smardoi si cocalari
9
1
O idee foarte buna, presa ar fi utila in astfel de situatii, dati in vileag lipsa de educatie, nesimtirea, incultura si ticalosia acestor semeni ...! Daca le dati si pozele ar fi de mare efect. POATE ASA SE CIVILIZEAZA CONSTANTA
10
2
Ar trebui sa i luam gunoiul si sa-l varsam in usa acestuia , ce ziceti ?!?
11
3
Felicitari pentru vigilenta si expunerea acestor personaje
8
2
cum ati vrea sa fie?Ia mergeti in zona ghetoului central sa vedeti ghivutele in halate de baie cum scuipa injura si arunca gunoi peste tot.
6
1
Sa vezi grad ridicat de nesimtire la noi, pubelele de pe trotuarele din fata blocului sunt pline, basca trotuarele pline cu cacat de caine!
5
2
Sa fim seriosi, acolo chiar trebuia sa fie cosi de gunoi, se vede clar suporul de cosi, poate omul protesteza inpotriva lipsurilor din oras,,alooo Primaria ... puneti domnilor cosuri in oras!
5
13
Politia locala... doarme in papuci, eu i-am chemat o data si le-am aratat o punga de gunoi aruncata in spatele blocului, punga continea si facturi cu nume, prenume adresa etc. dar... Politia locala... doarme in papuci. Probabil este pe post de boduguard al primarului si al PSD-ului.
10
2
Marian Maxim
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218