REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
12.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Nesimțirea continuă! Constănțenii parchează tot pe locurile de handicapați - GALERIE FOTO

Nesimțirea continuă! Constănțenii parchează tot pe locurile de handicapați - GALERIE FOTO

Replica API 11 martie 2017 | 00:00 258

Nu se învață minte! Chiar dacă au primit amenzi pe bandă rulantă de la autorități, șoferii continuă să parcheze pe locurile destinate persoanelor cu dizabilități, fără pic de rușine. Așa se face că pe 11 martie, în parcarea de la Kaufland din zona ICIL, din Constanța, un număr impresionant de "handicapați" au răsărit! Aceștia au fost surprinși în fotografii, iar niciunul nu avea în geam afișajul care să ateste că șoferul este persoană cu handicap sau însoțitor pentru o persoană cu dizabilități. Singura lor problemă este că nu au bun simț să parcheze pe locurile libere aflate la mică distanță. Mai mult, parcarea nu era aglomerată, dar le era mai lejer să care cumpărăturile.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Minoritatile au drepturi... Majotitatea nu.....
0
0
Nu este obligatoriu ca cel de la volan sa aiba vreun handicap,pot fi insotitori pentru persoanele cu probleme.In ceea ce ii priveste pe cei care ocupa locurile de parcare destinate persoanelor cu handicap cred ca au si ei probleme undeva sau soriciul prea gros din moment ce procedeaza in acest mod!Sa nu-i uitam pe cei care ar intra cu masina printre rafturile magazinelor,ca doar i-a fatat ma-sa in masina!
1
0
gioars-i mata care te-a fatat gogule belit
0
1
e necesitate nu nesimtire, astea cu parcarile de handi sunt bashini de merkelika korect politika , cati amarati cu handicap merg cu masina sa fim seriosi, in schimb astia cat de cat intregi tre sa se lupte cu aglomeratia ca s-si plateasca taxele in timp ce locurile de parcare stau goale ca poate vine vreunul cu handicap ....hai jet
0
0
CT15 RMY E UN MARE TARAN !
1
0
Am tot respectul pentru persoanele cu handicap. Merita sprijinul si atentia noastra. Cred insa ca s-a exagerat cu locurile de parcare pentru asemenea persoane. In parcarile supermarketurilor sunt mai multe locuri pentru persoane cu handicap decat cel necesar. Peste tot stau mai mult goale. Normal ca atunci cand nu gasesti loc ai tendinta sa ocupi unul din aceste locuri.
0
2
pe cei de la kaufland ii doare in cur de persoanele cu dizabilitati. ii mod normal EI ar trebui sa cheme politia nu sa ma cert eu cu nesimtitii ce parcheaza pe locurile celor cu handicap.
4
0
Ori de cate ori sunt prinsi sa fie amendati ,intr-o zi se vor lasa de acest sport obraznic!
6
2
Dar cu autobuzele care opresc in statii de ce nu trag langa bordura. Si eu sunt cu dizabilitati si mi-e foarte greu sa urc in autobuze care opresc uneori chiar si pe banda 2, soferii de pe liniile RATC 100, 100C, 102N si 102P. Inteleg ca este graba mare, insa 5 secunde, cat le ia sa opreasca langa bordura, nu omoara pe nimeni. Abia dupa ce urci isi da seama ca esti persoana cu dizabilitati si se gandesc sa opreasca langa bordura in statia unde cobori.
5
1
ok cu ct 09 aus! dar ceilalti? gunoaie! erau 100 locuri libere! insa retarzii voiau sa stea pe locuri de nedorit! pt oameni! da' ei sunt animale...
5
3
sunt handicapati............mintal.
3
4
Confirm ct-09-aus are handicap
4
2
Ar trebui sa fiti trasi la raspundere pentru artucole populiste. Persoana din imagine are un handicap si este parcat regulamentar. Jurnalisti de colt de strada.......
3
4
Credeti ca daca merg normal nu sunt 'persoane cu dizabilitati'? Va inselati. Ei sunt viitorul Romaniei: sanatosii handicapati, hotii, baietii destepti si bineinteles alesii locali, ca si ei au locuri de parcare rezervate. Pareri !!!
4
4
dar si handicapatii parcheaza in locurile de oameni normali
5
9
Cati handicapati cu masini are Constanta si cate locuri de parcare pentru ei sunt?Are cineva o statistica?Apoi locuri de parcare la clinici,spitale,supermarketuri,scoli,gradinite,parcuri sau locuri de agrement,daca nu cer prea mult! Iar cei care ocupa abuziv locul cu alta destinatie,sa stea cu rotile blocate sa vada cum e cand esti neputincios.Educatie zero la unii dintre romani. .
7
4
cei ce se ocupa pana acum cu siguranta sepot ocupa de acum inainte in parcarile supermarket fara nici o problema daca nu ave-ti meseriasi eu am oameni sa faca asa ceva la salariul minim ......
6
2
au aparut si retarzi care parcheaza gioarse pe locurile de alimentare electrice. Ps astia din poze chiar au nevoie sa parcheze acolo, saracii de ei ce fete au.
11
2

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102