REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

NESIMŢITĂ! A parcat pe loc rezervat persoanelor cu handicap şi a fost cât pe ce să LOVEASCĂ un pieton!

NESIMŢITĂ! A parcat pe loc rezervat persoanelor cu handicap şi a fost cât pe ce să LOVEASCĂ un pieton!

Replica API 2 aprilie 2018 | 01:39 451

Imagini incredibile în parcarea de la Kaufland din zona Icil! O duduie care a parcat pe un loc rezervat persoanelor cu handicap a fost la un pas să ia pe capotă o femeie, la plecarea de pe loc!

În afară de acest incident, remarcăm că, şi de Florii, şoferii din categoria „parchez ca un bou” şi-au dat întâlnire la Kaufland! Deşi în parcare erau suficiente locuri libere, nesimţiţii – persoane perfect sănătoase – au continuat să parcheze în zona rezervată persoanelor cu handicap, motivul fiind că e zona din imediata vecinătate a uşilor magazinului.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mai stai la KAUF la cersit ? v-a picat guvernul , nu mai mananci la ....sociala ....
0
0
Eu daca sunt handicapat sunt de acord sa se aprobe eutanasierea asistata,daca nu sunt bun pt. societate la ce sa incurc statul cu scutiri de impozite,familia chinuita cu mine ,dar unii si-au facut servici din activitatea de insotitor,adica programul rabla si pentru oameni!
2
3
Nesimtit est tu cu mata si tot neamul tau de cacat. Ai vazut cate locuri pentru persoanele cu dizabilitati sut la k... Si cum psrcheaza politia si firma de paza... Iti place sa manaci cacat.
2
2
mokaneilor astia sunteti, aste e Romania , plina de "handicapati"
2
2
"Nesimtit'' este un termen bland adresat acestor jeguri ale societatii care se cred mai presus de orice!!!
5
1
ba dane, pai daca omu e nesimtit cum sa i spun? spirit liber? ba esti tmpit?
4
1
laba trista , ma-ta nu ti-a spus ca imaginile sunt preluate si adevarul nu se pedepseste , deci daca iti spun ca esti un prost basist , asta e , juristul pulii .
4
4
Pt parcarile ce incalca legislatia rutiera sunt institutii care pot aplica legea si sanctiuni in acest sens nustiu ca de indreptatit este un ziar sa jigneasca pe cineva cu apelativul "nesimtit" un apelativ de mahala de altfel sau cont de facebook gen parchez ca un bou cine le da dreptul acestor doua entitati sa balacareasca pe cineva in spatiu public online? Asta pana se vor trezi intr-o zi cu un proces de toata frumusetea
5
11
DA aveti dreptate, sunt locuri o gramada dar in zile de liber sau dupa amiaza chiar alergi dupa un loc mai aproape astfel incat sa nu mergi hat in parcare cu un cos plin. Cred ca mai este o problema - de ce atatea locuri de parcare pentru handicapati - adevarati, nu la cap - dar revin, oare chiar suntem o natie de handicapati de avem nevoie de atatea locuri de parcare in apropierea magazinelor. Nu tin sa intru in magazin cu masina dar de multe ori venim de la servici, suntem obositi, poate chier bolnavi si chiar avem nevoie de a parca masina mai aproape. Dar asta este.
3
13
Sper sa te alegi cu un handicap!
8
2
Pt.multi romani e un lucru normal.Sunt destule locuri de parcare dar si MULTI ,,pachez ca un BOU"
10
1
Astia chiar sunt handi !!
10
0
Adevarat, e plin de nesimtiti. Pe de alta parte, articolul e prost tare, pare mai de graba o postare pe Facebook. Rspectati-va si voi mai mult, Replica.
17
2
Un crtetin fara educatie dau cu pumnu
9
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614