REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Netflix confirmă că doreşte să semneze un contract cu prinţul Harry şi cu soţia sa, Meghan

Netflix confirmă că doreşte să semneze un contract cu prinţul Harry şi cu soţia sa, Meghan

Replica API 21 ianuarie 2020 | 00:00 370

Şeful de conţinut al Netflix, Ted Sarandos, a confirmat interesul companiei pe care o reprezintă pentru încheierea unui acord cu prinţul Harry şi cu soţia sa, Meghan, duci de Sussex, pentru o eventuală colaborare, transmite duminică Press Association, citată de Agerpres.

Prinţul Harry şi Meghan se află în centrul unor controverse după ce, recent, au anunţat că doresc să se distanţeze de îndatoririle pe care le aveau în calitate de reprezentanţi ai Casei Regale britanice. Începând din această primăvară, cei doi nu îşi vor mai îndeplini îndatoririle de membri ai familiei regale, vor renunţa la titlul de "Alteţă Regală" şi vor înapoia statului banii cheltuiţi pentru amenajarea reşedinţei lor oficiale.

După ce vor renunţa la îndatoririle de membri ai casei regale, cei doi vor putea încheia în mod liber diferite contracte pentru a-şi câştiga existenţa, iar numeroşi analişti au speculat că ar putea urma exemplul prietenilor lor, Barack şi Michelle Obama, care au semnat un contract de producţie cu Netflix.

"Cine nu ar fi interesat de aşa ceva? Sigur că da!", a răspuns Ted Sarandos, aflat la un eveniment desfăşurat la Los Angeles, la întrebarea cu privire la o posibilă colaborare cu ducii de Sussex.

Conform Press Association, se pare că Meghan a semnat deja un contract cu Disney pentru a-şi împrumuta vocea unui personaj animat în schimbul unei donaţii consistente în conturile unei organizaţii caritabile pentru salvarea elefanţilor.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102