REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Netflix va lansa documentarul ''Living Undocumented'', produs de Selena Gomez, în octombrie

Netflix va lansa documentarul ''Living Undocumented'', produs de Selena Gomez, în octombrie

Replica API 20 septembrie 2019 | 00:00 368

Netflix va lansa pe 2 octombrie documentarul "Living Undocumented", produs de actriţa şi cântăreaţa Selena Gomez, au anunţat marţi reprezentanţii acestei platforme de streaming într-un comunicat, citat de EFE.

Regizat de Aaron Saidman şi Anna Chai, documentarul "Living Undocumented" prezintă în mai multe episoade dificultăţile şi obstacolele pe care le înfruntă zi de zi persoanele care nu deţin acte în regulă şi se află ilegal în Statele Unite.

"Am ales să produc acest serial, "Living Undocumented", deoarece în ultimii ani cuvântul 'imigrant' pare să fi devenit un cuvânt peiorativ", a declarat Selena Gomez.

La rândul său, Aaron Saidman, unul dintre regizorii documentarului, a asigurat că filmul abordează "una dintre temele cele mai importante ale epocii noastre". "Dincolo de statistici şi dezbateri politice, vrem ca spectactorii să audă direct chiar de la imigranţi, cu propriile lor cuvinte şi cu întreaga putere şi emoţie, povestirile lor", a subliniat cineastul.

Nu este prima dată când Selena Gomez colaborează cu Netflix în calitate de producător, având în vedere că artista a avut mare succes şi cu serialul "13 Reasons Why", în care, în loc să accepte rolul de actriţă, ea a preferat să se afle în spatele camerei de filmat.

După ce a devenit o tânără vedetă a canalului Disney, Selena Gomez a schimbat complet registrul odată cu filmul "Spring Breakers" (2012), regizat de Harmony Korine, şi a jucat apoi în pelicule precum "The Dead Don't Die", realizat de Jim Jarmusch, alături de vedete ca Bill Murray şi Adam Driver.

Artista, în vârstă de 27 de ani, este una dintre celebrităţile cele mai populare pe reţelele de socializare, iar contul ei de Instagram are 157 de milioane de admiratori ("followers"). AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218