REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Netflix va lansa în septembrie un serial care este un prequel al filmului „Zbor deasupra unui cuib de cuci“

Netflix va lansa în septembrie un serial care este un prequel al filmului „Zbor deasupra unui cuib de cuci“

Replica API 31 iulie 2020 | 00:00 1032

Compania Netflix a anunţat că ''Ratched'', serialul pe care producătorul Ryan Murphy l-a creat ca un prequel al celebrului film "Zbor deasupra unui cuib de cuci" ("One Flew Over The Cuckoo's Nest" - 1975), va fi lansat pe platforma sa digitală în data de 18 septembrie, relatează EFE, citată de Agerpres.

Foto: (c) Netflix / Twitter

"Te invităm să cunoşti femeia înainte de a deveni monstrul Mildred Ratched", notează Netflix în comunicatul publicat miercuri despre acest nou serial, care o va avea ca protagonistă pe Sarah Paulson, o colaboratoare apropiată a lui Murphy, şi îi mai are în distribuţie pe Sharon Stone, Cynthia Nixon şi Corey Stoll.

Serialul, anunţat încă din 2017 şi având iniţial două sezoane, se va axa asupra originilor maleficei infirmiere Ratched, care, în pelicula originală, a fost interpretată de Louise Fletcher, recompensată cu premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol principal.

"În 1947, Mildred ajunge în nordul Californiei pentru a căuta un loc de muncă la spitalul psihiatric unde se realizează experimente îngrijorătoare asupra minţii umane", precizează Netflix.

"Mildred reprezintă imaginea perfectă a ceea ce ar trebui să fie o infirmieră dedicată (...) dar, când începe să pătrundă în sistemul de îngrijire mintală, aspectul său exterior elegant începe să fie invadat de o latură obscură, care pulsa în interiorul său şi care arată că monştrii nu se nasc, ci se formează", încheie comunicatul.

Michael Douglas, care a fost producător al filmului "Zbor deasupra unui cuib de cuci", figurează şi ca producător executiv al acestui serial, al cărui prim sezon va avea opt episoade. Ryan Murphy, cunoscut pentru seriale precum "Glee", "American Horror Story" şi "American Crime Story", va figura de asemenea printre producători, alături de Sarah Paulson.

Ryan Murphy a lansat anul acesta "Hollywood", o miniserie TV cu mari aşteptări pentru Netflix, dar care a generat opinii împărţite în rândul criticilor de specialitate.

Regizat de cineastul Milos Forman, lungmetrajul "Zbor deasupra unui cuib de cuci" a câştigat cinci premii Oscar, pentru cel mai bun film, cel mai bun actor (Jack Nicholson), cea mai bună actriţă (Louise Fletcher), cel mai bun regizor (Milos Forman) şi cel mai bun scenariu adaptat (Lawrence Hauben şi Bo Goldman).

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367