REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

NEVERSEA 2018, povestea continuă: Orașul de la malul mării nu doarme!

NEVERSEA 2018, povestea continuă: Orașul de la malul mării nu doarme!

Replica API 8 iulie 2018 | 00:39 586

După trei nopți nebune la malul mării, Neversea continuă! Atmosferă de poveste la cel mai tare festival de muzică de pe litoralul românesc!Zeci de mii de participanți au ridicat orașul Constanța în picioare, pe plaja Modern fiind lumea celor mai petrecăreți oameni. Deși au trecut trei nopți, festivalierii continuă distracția și fac față cu stoicism orelor nedormite, dansului și atmosferei de “viață fără de moarte” la malul mării. Armin van Buuren a făcut show noaptea trecută, sâmbătă spre duminică, acesta fiind cel mai așteptat moment de către cei veniți la festival.

Încă o noapte de vis și-a încheiat norma și a lăsat soarelui loc pentru petrecerea de noaptea următoare. A treia noapte de festival s-a încheiat pe ritmul celui mai iubit dintre DJ: Armin van Buuren. Acesta a ridicat în picioare miile de participanți care au dansat mai mult de 4 ore pe muzica acestuia.

“Îmi place maxim! Este cel mai tare DJ ever! Și observ că produce din ce în ce mai multă muzică Trance. E minunat, suntem de 3 ore în picioare și încă nu ne-am săturat. Mai vrem!”, a precizat o participantă la Neversea.

Alții mai puțin “în formă” i-au ascultat muzica stand pe nisip, mai departe de scena care a zguduit Constanța în acest weekend.

Artistul a pus România la loc de cinste, acesta fluturând steagul țării noastre de câteva ori la rând. Momentul a fost unul senzațional pentru cei care au putut simți vibrația nopții.

Petrecerea continuă și în această noapte! Zeci de artiști își vor face prezența în ultima noapte de festival.

Astfel că, pe scenele Neversea vor urca în această seară, duminică, 8 iulie: The Script, Axwell&Ingrosso, Steve Aoki, Subcarpați, Scooter, W&W, Jamie Jones, Eats Everything, Dan Andrei, Emi, Kozo, VincentIulian, Dub FX, Noisia DJ Set, Culese din Cartier, Grasu XXL, Begun, Black Coffe, Satori Live, Stavroz Live și mulți alții.

Programul este parțial și poate suferi modificări.

P.S.

Citește și: NEVERSEA 2018: PRIMA NOAPTE INCENDIARĂ LA CEL MAI MARE FESTIVAL DE MUZICĂ DE PE LITORAL!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pentru penibili juvenili si nu numai. Mega kkt pe bani. Multi!
3
0
au ingaduit organizarea acestei boschetareli. Asa cum au grija de pachetarii bosorogi, asa se ingrijesc si de tinerii saraci si fraieri.
13
3
bosorogii pesedisti se oftica si comenteaza contra he he .ce e bre ati sta cu cheile pe bordura si nu ati inchiriat comerele voastre cu miros de naftalina la turisti?
6
11
toti saracii si ruptii-n fund prezenti la boschetareala asta colectiva. Niste rebuturi umane.
11
9
Daca era si sera manelelor nu mai erau comentarii negative
13
12
Mai scoate orasul asta amarat la lumina. Asa e la oras, sunt festivaluri- pentru cei mutati aici de la tara
17
15
Ar dormi orasul dar nu sunt lasati de "artisti".
15
8
Daca venea Florin Salam era bine, hateri de cacat
15
21
astia care ati comentat mai jos, sunteti penibili. asa fac tinerii de cand lumea. pun pariu ca si voi in vama veche, pe vremea voastra, la fel faceati, ipocritilor.
18
15
Mai bine puneti mana la munca sa aveti si voi bani de bilet cacaciosilor Nu stiti ca e evident din comenturi ca sunteti niste hateri saraci si invidiosi pe tot ce e bun. Vai de pl voastra
14
21
Festivalul curvelor,betivilor,drogatilor si a altor paraziti ai societatii...Avem parte doar de asistati sociali care mananca banii parintilor de pensie.
25
21
O teapa de festival. O mare de oameni dezorientati cu timpanele facute praf. Vai ce interesant!
22
18
Ce-s cacaturile astea? Sa ma pish pe festivalul si pe muzica voastra de cacat!
25
22
Bagi programul apesi play...pui o casca lipita de ureche cu o mana ca asa arati a DJ doar asa . Si cealalta mana in aer , chiar daca piesa mixata este de cacat. Foarte importat sa ai playlistul complet si in rest nu conteaza dracu stie daca mai mixezi pe bune.
24
19

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218