REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.4° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
26.4° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

NEVERSEA 2018: Zeci de saci cu gunoi, după prima seară de festival!

NEVERSEA 2018: Zeci de saci cu gunoi, după prima seară de festival!

Replica API 7 iulie 2018 | 00:30 430

Zeci de saci cu gunoi au strâns lucrătorii firmei de salubrizare din municipiul Constanţa de pe porţiunea de plajă pe care are loc cel mai mare festival de la malul mării, Neversea! Multe gunoaie, printre care şi mii de mucuri de ţigară, au fost adunate de pe plaja Modern din Constanţa.

Prima zi de festival a lăsat în urmă nu numai zâmbete pe faţa participanţilor Neversea, ci şi mii de mucuri de ţigară pe plaja Modern, locul unde se desfăşoară în aceste momente cel mai aşteptat festival de pe litoralul românesc.

Ziua întâi a festivalului de la malul marii a adus peste 50.000 de participanți din țară noastră, dar și din Marea Britanie, Israel și Statele Unite ale Americii. După plecarea participanţilor, lucrătorii firmei de salubrizare au demarat acţiunea de igienizare a plajei şi a căilor de acces cu un număr de 120 de angajaţi. Aceştia vor asigura un climat igienizat lucrând în mod permanent. De asemenea, sunt puse la dispoziţie 400 de europubele cu o capacitate de 240 de litri fiecare pentru depozitarea deşeurilor.

“Participanţii beneficiază de servicii de salubrizare și igienizare a plajei și a căilor de acces din partea a 120 de angajați ai societății Polaris M Holding, care își desfășoară activitatea în mod permanent, în 3 ture de lucru. De asemenea au fost puse la dispoziție un număr de 400 de europubele cu o capacitate de 240 litri fiecare pentru depozitarea deșeurilor rezultate. Ne dorim că cel mai mare festival de pe plajă din Europa să fie declarat și cel mai curat! Invităm toți fanii Neversea să ne ajute în menținerea standardelor de curățenie prin depozitarea deșeurilor în spațiile special amenajate. Împreună putem păstra o imagine impecabilă a distracției și a magiei muzicii!”, au precizat reprezentanţii firmei de salubrizare din municipiul Constanţa.

P.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
niste drogati
0
0
Articole mai slabe ca la replica nu cred ca se mai pot gasi undeva , si tarani prosti mai multi ca in Constanta IDEM. Ba dobitocilor , aia de la Neversea platesc pentru curatenie , pentru deranj etc . orasul castiga multi bani din treaba asta , bani pe care-i foloseste Fatalau sa va dea voua ajutoare sociale tampitilor .
4
0
Gunoaiele sunt rezultatul a ce au vandut tarabagii pe acolo si au platit TVA deci totul pt. tara.Si 4 zile nu moare nimeni daca se promoveaza orasul!
2
1
exact incaseaza de la idiotii constanteni nu de la drogatii nevermuisti asa ca hai sictr de aici cacati borati ca nu voi platiti curatenia. Fagadau sa-mi sugi lindicu si sa-mi lingi mijii pe nespalate! Fatalau e de la PSD atunci JOS PSD din CT!
4
4
Si la festivaluri similare din tari cu mult mai dezvoltate se intampla la fel,doar ca acolo nu au un Polaris care sa se vaiete ca a venit munca in dreptul lor.
8
2
Dedicam acest articol familiei. He hehe
3
0
in oras ghenele sunt arhipline. Tot polarisul e la Modern!!
13
1
Si nu era normal ca dupa un festival sa ramana gunoi sau nu inteleg eu ? Sa-i pupam in cur pe Polaris ca isi fac meseria pentru care sunt platiti ? Imi scapa ideea articolului
11
4
Iau o gramada de bani cei de la polaris. E normal sa goleasca cosurile de gunoi. Taranii carora nu le place in oras cu festivaluri sa plece din oras.
5
9
Intelectualilor vedeti ca ajutoarele sociale, pensiile si puii vostri la care va bucurati vin din si tva-ul platit de drogatii cum le ziceti voi si de la firma organizatoare care plateste taxe etc. iar polarisul ia bani multi sa stranga mizeria aia nu le mai purtati de grija. Dar daca v-ar educa si ati intelege si voi cum functioneaza o economie n-ati mai vota cu psd-ul si aici e marea problema...
13
10
culmea este ca este scoasa in evidenta munca firmei de mafioti polaris. Firma care trebuie sa-si faca numai datoria. La cate miloane de euro incaseaza de la idiotii constanteni. Nimeni nu se sesizeaza ca hotul fagadau finanteaza banditii de la polaris. Iar replica le face si reclama. Muie fagadau, muie famiglia martin, muie replica !
20
6
Fac festival pe plaja publica. Rusine. Ar fi culmea primaria sa ne mareasca taxa de salubrizare ca ranjeste dupa astia.
16
6
niste rapanosi,,cocalari ,,lesby,,,drogati.
16
16
Niste privati incaseaza si noi platim ca prostii. Privatii au ajuns sa inchida parte din oras si sa elibereze hartii de acces..
16
14
Sunteti niste frustrati inapoiati. Da, si de asta are nevoie Constanta si turismul printre multe altele.
23
21
sai ya naiba de drogati, de asta aveam noi nevoie in c-ta..., dar as pamant pe ei
21
25
toti nerverMUISTII! AHAHAHA
14
28

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369