REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

NEVERSEA 2019. Siguranța la festival va fi asigurată de 1800 de lucrători ai M.A.I.!

NEVERSEA 2019. Siguranța la festival va fi asigurată de 1800 de lucrători ai M.A.I.!

Replica API 3 iulie 2019 | 00:00 213

Zilnic, aproximativ 250 de luptători ai Grupărilor de Jandarmi Mobile Constanţa și Bacău, 100 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța (Poliție Rutieră, Ordine Publică și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale), sprijiniți de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa, Garda de Coastă, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa, IGI Constanţa şi Poliţia Locală vor asigura măsurile de securitate pentru toţi participanţii la acest eveniment.

Pe toată perioada desfăşurării festivalului Neversea, lucrătorii MAI vor asigura măsurile de securitate în zona desfăşurării evenimentului, vor institui elemente de prefiltrare pe traseele de sosire şi plecare a participanţilor. Poliţia rutieră va asigura măsurile de restricționare și fluidizare a traficului rutier din proximitatea evenimentului. Garda de Coastă participă cu 55 de polițiști de frontieră, o șalupă de supraveghere și control portuar precum și o ambarcațiune de abordaj, control și salvare.

De asemenea, ISU Dobrogea Constanţa va avea mai multe autospeciale de stins incendii; trei puncte de prim ajutor, încadrate cu câte un medic şi doi paramedici; 10 echipe de prim ajutor (PA), cu câte doi paramedici/echipă; două pentru asistenţă medicală de urgenţă şi descarcerare: două posturi medicale avansate de tip II ; trei autospeciale de transport personal şi victime multiple, încadrate cu câte un medic, un asistent şi doi paramedici; trei pentru cercetare CBRN:

Misiunile de salvare din mediul acvatic vor fi asigurate cu ambarcaţiunea TARGA care va staţiona în Portul Tomis, iar periodic, pe timpul nopţii în intervalul orar 20.00 – 07.00, va patrula travers de festivalul NEVERSEA sau va asigura prin staţionare la ancoră, în zona golfului Plajei Modern. Pe toata perioada festivalulului trei scafandrii vor fi pe ambarcatiune.

La misiune suntem ajutaţi şi de cei mai buni prieteni ai noştri, ciobăneştii germani Pancho, Herta, Tomiţă, Roby, Marco, Ben şi Silva.

IMPORTANT

Participanții sunt rugați să nu vină la eveniment cu bagaje voluminoase pentru că nu este permisă intrarea cu ele (dimensiunea maximă 21cm x 29cm).

Reprezentanţii forţelor de ordine reamintesc tuturor participanţilor că, în conformitate cu prevederile legale în vigoare, este interzisă prezenţa la acest tip de eveniment a persoanelor care au asupra lor substante halucinogene, iritant lacrimogene sau cu efect paralizant, arme de orice fel, materiale explozive sau incendiare, dispozitive pentru şocuri electrice ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru acţiuni violente sau de tulburare a desfăşurării normale a acestuia.

Reprezentanţii MAI recomandă: „Pentru o comunicare cât mai rapidă şi eficientă, în interior vor fi instalate corturi de unde puteţi obţine toate informaţiile necesare pentru siguranţa dumneavoastră. În toată această perioadă, reprezentanţii MAI vă propun un parteneriat de securitate, invitându-vă să vă informaţi şi să vă adresaţi cu încredere, de fiecare dată când ceva vi se pare suspect sau sunteţi martorii producerii unor fapte de natură antisocială, recomandându-vă să informaţi de urgenţă cel mai apropiat reprezentant al forţelor de ordine. Respectaţi indicaţiile forţelor de ordine, cooperaţi şi evitaţi implicarea în conflicte de orice natură. Participanţii care vin însoţiţi de minori sunt rugați să acorde o atenţie sporită acestora.

Polițiștii rutieri vă recomandă să folosiți mijloacele de transport în comun, iar dacă vă deplasați cu autoturismele, să nu opriți neregulamentar”.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai bine drogati din toata lumea decat cocalari autohtoni...MUIE PSD ! MUIE MANELISTILOR !
1
1
Va promitem ca imnul festivalului va fi: MU1E P5D! Mintile voastre afectate grav de senilitate si ciuma rosie pesedracnista nu realizeaza ca, prin postarile voastre de mai jos va jigniti copiii, nepotii si toata generatia viitoare. Uitati ca voi, perfectii, ati fost generatia care a facut cel mai mare rau Romaniei, aducand si acceptand prin complicitatea voastra, bolsevismul in Romania!
2
2
O sa faceti neversea cu gaborii,care nu lasa un leu.Drogalai din toate tarile,uniti-va!
1
2
Festival de bubuieli --muzica de 2 bani ---asta murdareste orasul si mai mult
1
2
din Henri Coanda, va ofticati ca nu aveti voie cu porumb fiert si gogosi la NVS?
2
0
Orasul va fi plin de curve si bagabonti drogati !
3
1
Locul de adunare al multor paduchi, de la drogangii la pletosi de vama, de la tigani din piata chiliei la romani saraci si indobitociti, aici se va aduna scursura societatii.
4
2
Kakama si in NVS vostru. Ati distrus orasul acesta cu promiscuitatea voastra, nu va mai saturati!
4
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218