REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

NEVERSEA 2019. Sute de tineri au avut nevoie de îngrijiri medicale după prima seară de festival

NEVERSEA 2019. Sute de tineri au avut nevoie de îngrijiri medicale după prima seară de festival

Replica API 6 iulie 2019 | 00:51 1035

În prima zi a festivalului, 102 pompieri, paramedici SMURD si voluntari ISU, in 3 Puncte de Prim Ajutor ( PPA) şi 2 Posturi Medicale Avansate ( PMA) cu 3 senilate, 3 autospeciale transport personal şi victime multiple, o autospecială de stingere și o autospecială de intervenție la accidente colective şi calamităţi au asigurat măsuri specifice pentru un climat de siguranță al participanților.

Astfel, după prima noapte, un număr de 216 adulți și 75 minori au avut nevoie de asistență medicală la punctele de Prim Ajutor Medical si la Posturile Medicale Avansate pentru diverse afecțiuni medicale: insolatie, zgârieturi, caderi de la inăltime sau de la acelaşi nivel, traumatisme.

Din acestea, 6 persoane au fost transportate la spital pentru investigații medicale amănunțite.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Blatistii PNL au votat si ei pentru gluma asta proasta de festivalul MaryJane, singura realizare a lu Fagadau?? Intreb pentru un prieten, interesat de urmatoarele alegeri.
2
0
Felicitari fortelor medicale prezente! Din pacate asa de intampla in randul inconstientilor. La festivalul Diskoteka, unde au fost tot peste 50.000 de oameni nu a existat nici un astfel de caz!
4
0
machidonilor si tineretul retardat si parintilor hapciupalitici care merg cu copii la asa ceva!!! sapa nu le-ar pune-o in mana la progenituri!!! parinti aurolaci egal copii aurolaci!!!
12
4
Sute de BORFASI au avut nevoie de masinile anp
8
2
daca ai nevoie sa mergi la urgenta te duci la neversea ... te vad medicii imediat ... daca te duci la urgenta astepti 10h ... pentru betivani se gasesc bani sa-i puna pe picioare... pentru omul care isi plateste darile nu sunt bani
14
0
Ce rad alea in poze haha, cred ca aia strigau: nu mai beau, nu mai beau, nu mai vreau. Hahaha
13
3
No amu ma deplasam pe bulevardul Mamaia, needucati sunt constantenii astia. No bine si constanta arata ca o comuna, ce pretentii sa mai ai de la soferi. V-am pupat d' la Cluj Apropo ma frumosilor festivalul asta aduce bani sa va faceti si voi un parc, un stadion, niste strazi, ca bani europeni nu luati. V-am tucat, ne mai vedem peste 50 de ani daca mai evoluati
21
5
O gramada de pizde drogate singure cu chef maxim de saaalaaaaam , zilnic ne trebuie Neversea .
22
3
Sa vibreze toata Constanta zilele astea. Asa concerte trebuie realizate in fiecare zi de vara la malul marii. Cat mai multe concerte si festivaluri sa vina turistii, studentii si tinerii sa mai prinda viata orasul asta. Celor carora nu le convine sa mearga in statiune la Sovata. Conatanta trebuie sa fie un oras cu cazinouri, cluburi, festivaluri, concerte, viata de noapte.
7
19
da asta inseamna si te futem noi pe tine- sigur o sa-ti placa
5
5
MAI BINE SE TINEA LA HARSOVA CA I MANCAU DE VII TANTARII MEI CARE II OCROTESC PRIN LEGE CA EI MA VOR VOTA IN 2020
9
0
in ziua de azi tinerii sunt plapanzi , bautura, tigarile , drogurile se de impletesc cu alimentatia, stresul si cate alea toate, pacat de ei si de cei ce vor venii!
6
1
E bine ca au facut insoltie DUPA PRIMA NOAPTE . Serios ?
13
0
Drogati ,,gay ,,betivi ,,lesby ,,gasesti la modern ,,,generatia puturosi si rai de gura.
16
4
E scump, a? N-ati ciupit bilete moca de la Kaufland si acum dati bad-uri...
8
9
Bai si culmea cand sa rasturnat barca aia cu droguri cocaina pura astia au dat pe toate posturile sa anunte organele sa nu consume ca e in stare pura. Vedeti ce se intampla calcilor daca nu ati ascultat asa le predati organelor ei stiu procentajul de dilutie si acum nu va mai iesiau ochii . Ca la noi dealerii si organele vand cot la cot ... ziceti voi daca nu e asa astia 300 lesinati au lesinat de la apa plata cum ma nimeni nu vede ca se se vinde in prostie in orasul asta in licee scoli cluburi .
11
1
Almost perfect comments!
13
0
Perfect, in felul asta poate se mai triaza progresistii
7
3
Dar ce fac spectatorii acolo ? Se bat, sar unii pe altii, arunca petarde ?!....
9
1
baaa rahatilor cu ochi care spuneti ca lasati copii sa se distreze ! daca drogangeala si bgat alcool in capete seci inseamna distractie, sa va fut ba! si pt astia cu vai domne dar voi vreti liniste nu putem sa avem un festival un concert.pai baaaaa rapanosilor pai nu ati fost in viata voastra baa la un concert adevarat cum e in pula mea.daca neversea e concert sau festival e ca si com voi ati manca cacat si mie mi ar fi pofta bagavas sarme in nas de capete seci cu minus o iq
15
9
Cum Constanta e plina de betivi,drogati,oameni care nu se spala din principiu,,hoti,smardoi,scandalagii si toate astea zilnic,sceunda de secunda,nu vad ce este cu atatea spume,da parca am fi un orasel civilizat si linistit din Suedia. Se tine un festival cateva zile si gata,tiganii isi pot relua cacarea pe teritoriile lor.
21
4
mai invidiosilor, lasati copiii sa se distreze, ce va pare rau ca vou nu ati avut asa ceva?
16
22
ce stire vrajeala! sunt poze facute sa dea bine la ochi ,chipurile uite domnule ce organizare si ce promtitudine!! aaaiurea in plm. ala in poza cica e lesinat acolo si alea rad cu gura pana la urechi! tuva in gura cu nerver sea u vostru de cacati! un pic asa de curat prin oras sau hazna mai bine zis ca asa a devenit,pe cand? dati cu var si cu matura numai cand vine prostimea in rest...pfff si apropo organizatorii pizdii ati intrebat vecinii daca sunt de acord cu zgomotul cu dracu sa va ia? ca eu daca trag o basina mai tare dupa 22 vine militia la usa! ca e zgomot! ptiuu tuva in gura de jeguri
30
5
Toti astia care comenteaza, dupa mintea lor ar trebui ca toata lumea sa stea in casa si sa nu se mai organizeze concerte, festivaluri etc. Frustrati prosti
12
26
Crize epileptice nu a facut niciunul? Se declanseaza - chiar si la persoane sanatoase sau aparent sanatoase - in situatia expunerii la lumini puternice stroboscopice, flash-uri, respectiv la sunete puternice.
11
1
Uite cum Fagadau si o mana de cipani incaseaza in urma acestui eveniment, iar constantenii platesc factura. Astia 300 de drogangii ar trebui testati inainte de toate. Au servit droguri sa li se factureze serviciile medicale integral. Punctul doi, poluarea fonica. Cei care stau pe mircea in zona sa depuna plangeri peste tot. Nu poti sa stai 4 nopti la rand cu sute de decibeli pana la ziua ca asa vrea ginerele mort. Punctul trei, toata pleava asta venita la neversea se revarsa ziua in trafic, unde deja e haos. Asa ca feriti-va la propriu si la figurat.
42
7
Pe banii statului la in eveniment privat!!! Alo justitia nu te sesizezi?!?!? Campanie de imagine pe banii Statului pentru un ONG numit SMURD
38
7
Let's Rock the Town Bravo organizatorilor, asteptam cat mai multi concerte pe malul marii. P.S. Frustratii sa stea acasa zilele astea
15
26
Se cheama selectie naturala, nu trebuie intervenit.
31
2
Bai comunistilor lasati tinerii sa se distreze.
16
36
Sper sa va bagati in vena pana crapati dracului cu totii!
20
14
Machidonii baga banii in buzunar si noi platim facturile medicale ale rapanosilor de la neversea.Plus deranjul.Buna afacere,nu-i asa?
44
6
E festival cu bautura sau parc de distractii pentru copii?! 75 de minori... ce cauta copiii acolo ?!
53
5
Drogatii si betivi sa plateasca dupa nota de plata ca in afara. Care nu este urgenta sa plateasca.
42
5
E concert sau razboi neversea asta? Atatia raniti dupa o noapte! Daca erau 4 neversea pe an se injumatatea populatia Romaniei.
42
1
Nu mai bine le faceti analizele si dupa o saptamana ca tot nu se dilueaza compozitia de cokteil din sange.
35
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102