REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

NEVERSEA. Artista fenomen a momentului, Dua Lipa, vine la Constanţa!

NEVERSEA. Artista fenomen a momentului, Dua Lipa, vine la Constanţa!

Replica API 27 aprilie 2017 | 00:00 343

Artista fenomen a momentului, DUA LIPA vine pentru prima dată în România, la NEVERSEA. Alături de ea, legendarul Tiesto, Fatboy Slim și Afrojack vor rescrie povestea răsăritului la malul Mării Negre. Pe cele 7 scene vor mai urca, Sam Feldt, Kshmr, Benny Benassi,Nicky Romero, Fedde le grand, Ferry Corsten, Tujamo, Lost Frequencies, Danny Avila, Rudimental DJ, Wilkinson DJ Set, DUB FX, Foreign Beggars, Netsky DJ SET, Zeds Dead, Mike Perry și Klangkarussell DJS! Acesta este doar primul val pentru cel mai mare festival de la malul Mării Negre, NEVERSEA!

Dua Lipa, Tiësto, Fatboy Slim, Afrojack, Sam Feldt, KSHMR, Benny Benassi, Nicky Romero, Fedde Le Grand, Ferry Corsten, Tujamo, Lost Frequencies, Danny Avila, Rudimental, Wilkinson, Foreign Beggars, Netsky, Zeds Dead, DubFX, Mike Perry și Klangkarussell sunt doar primii 21 de artiști anunțați. Alături de ei urmează să se alăture line-up-ului și alți artiști internaționali care vor ajunge în vară, la cel mai mare festival de la malul Mării Negre, NEVERSEA.

DUA LIPA este considerată artista fenomen a momentului și vine pentru prima dată în România, la NEVERSEA. La cei doar 22 de ani are colaborări muzicale cu mari artiști internaționali, cum ar fi Martin Garrix și Sean Paul, dar are și nominalizări și premii importante în industria muzicală. “Be the one” și “Scared to be lonely” vor răsuna live, la vară, la NEVERSEA. FATBOY SLIM sau pe numele său real, Norman Cook este considerat o legendă a muzicii dance și este foarte așteptat de fanii din România.

Cariera lui, una de peste 30 de ani, este impresionantă și este artistul care și-a pus amprenta asupra muzicii dance. Mai mult decât atât, a fost și este o inspirație pentru generațiile noi de artiști. Doi dintre cei mai mari DJ ai planetei, legendarul Tiësto și Afrojack au spus prezent la cel mai mare festival de la Marea Neagră, NEVERSEA. După ce 80.000 de oameni i-au aclamat si i-au aplaudat ore în șir la festivalul UNTOLD, cei doi artiști promit să aducă aceeași energie pozitivă și aceleași show-uri incredibile pe plaja NEVERSEA.

10.000 DE ABONAMENTE VÂNDUTE

Începând de miercuri, 26 aprilie, a.c., vor fi disponibile 5000 de abonamente la prețul de 225 de lei plus taxe. Abonamentele pot fi cumpărate de pe www.neversea.com. Primele abonamente au fost puse în vânzare la începutul lunii aprilie și în mai puțin de trei săptămâni, peste 10.000 de fani și-au luat deja abonamentul pentru festivalul NEVERSEA. Festivalul NEVERSEA este cea de-a doua poveste magică a creatorilor UNTOLD, desprinsă din tărâmul nopții și al magiei. NEVERSEA are loc, în perioada 7-9 iulie 2017, pe plaja NEVERSEA din Constanța.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
guta,salam,coiul-pardon!copilu de aur,vijelie????n-ati invitat artistii reprezentanti pentru buna parte a populatiei din ro, manelistii cum sa mai planga si ei,sa bea votka la pet si sa arunce cu lire xeroxate?ai ca nu se poate asa ceva....
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614