REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.2° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.2° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Nevestele lui Ilie Năstase, „terorizate” de Marica? Prima declarație a Ioanei!

Nevestele lui Ilie Năstase, „terorizate” de Marica? Prima declarație a Ioanei!

Replica API 26 ianuarie 2022 | 01:57 1452

S-a reaprins scandalul “Baza Voința” între finul Ilie Năstase și nașul Ciprian Marica ! Ilie Năstase a anunțat i-a făcut plângere penală lui Ciprian Marica, pe care l-a numit “escroc”, după ce l-ar fi exclus din cadrul Fundației Ilie Năstase. Iată reacția soției tenismanului, Ioana Simion, implicată și ea în scandal. Nici Brigitte Năstase nu stă pe roze! Se teme să nu fie dată afară din restaurantul de pe baza a cărui proprietar este acum Ciprian Marica, scrie click.ro.

E război pe viață și pe moarte, între naș și fin! Ilie Năstase a declanșat un nou atac furibund la adresa nașului său Ciprian Marica, pe care îl acuză că i-a suflat de sub nas fosta Bază Voința, al cărui președinte era.

Ilie Năstase a rostit vorbe dure la adresa lui Ciprian Marica, pe care l-a catalogat drept un “escroc”! Fostul tenisman i-a făcut și plângere penală lui Ciprian Marica, pe care ar vrea să-l vadă chiar la pușcărie, pe motiv că l-ar fi exclus din cadrul Fundației Ilie Năstase, cea care administrează Baza Voința din București.

Ilie Năstase îl învinuiește pe Ciprian Marica de fals în acte și este hotărât să își facă dreptate în instanță.

„Păcat că are doi copilași frumoși, păcat, o să facă pușcărie, eu așa văd. Să ies din fundație?! Cum pot să fac eu așa ceva? Să-mi dau eu fundația altcuiva? Trebuie să fii orb. Aaa, poate mi-a băgat ceva în băutură, că mă duceam cu el la băutură. Se poate. Și mă suna și mă intreba azi: «Ești bine?», mâine: «Ești bine?». Și pe soție o întreba când divorțeaza. Ce sunt astea?”, sunt declarațiile lui Ilie Năstase, pentru prosport.ro.

I-a dat Marica târcoale soției lui Năstase?

Peste toate, Ilie Năstase îl acuză pe Marica că i-ar da târcoale soției sale, Ioana, pe la bloc. Ioana Simion l-a atacat și ea la începutul scandalului pe Marica, acuzându-l pe fostul fotbalist că a venit să-i cunune și să le fie naș fără a fi cununat la biserică cu actuala parteneră de viață și mamă a celor doi copii, Ioana Marcu. Ioana Simion a oferit prima declarație după noile acuzații făcute de soțului său la adresa lui Ciprian Marica.

“Nu vreau sa comentez pe marginea acestui subiect cu Ciprian Marica. Eu am venit sa-mi văd căluțul și vreau sa stau liniștită” , a declarat Ioana, pentru Click!, abia întoarsă din Dubai.

După vacanța oferită cadou de Ilie Năstase în Emirate, Ioana a mers în week-end la Brașov pentru a-și călări armăsarul pur sânge, Cezărică, pe care a dat bani grei și la care ține ca la ochii din cap. Ioana a cumpărat și un teren în zona Brașovului, unde intenționează sa-și ridice o pensiune, după cum a dezvăluit soția lui Ilie Năstase.

O dă Marica afară pe Brigitte din fosta bază a lui Năstase?

În mijlocul scandalului dintre Ciprian Marica și Ilie Năstase, a picat la mijloc și Brigitte, fosta soție a tenismanului. Brigitte este patroana locului de joacă transformat în restaurant, de pe fosta proprietate a lui Ilie Năstase, pe care acesta i-a lăsat-o moștenire la divorț. Acum, însă, Brigitte se teme să mai scoată o vorbă în scandalul iscat la adresa lui Ciprian Marica, pentru ca acesta să nu o zboare din afacere.

”Vă dați seama că el e patronul acum?! Ce pot eu să mai zic că poate mă dă afară cu totul?!”, s-ar fi confesat Brigitte unor prieteni, veniți la restaurant.

Brigitte Năstase a investit în noul restaurant, care este acum afacerea ei și a lui Florin Pastramă, nu mai puțin de 85.000 de euro, schimbându-i total fața.

„Am pus geamuri glisante, am băgat încălzire. La început, însă, altul era proiectul. La noi în România legile se schimbă peste noaptea și așa ne-a dat oportunitatea să putem investim un pic mai mult. Nu aduceam noi pe o terasă două animale care costă 10 000 de dolari!

Investiția am făcut-o după ce s-a schimbat legea, am investit 80-85 000 de mii. Numai scaunele au costat în jur de 10 000 de euro. Florin e bun negociator, a negociat la sânge. A fost multă muncă. Totul e făcut de mine”, a declarat Brigitte.

Ciprian Marica:" Acuzațiile care mi se aduc sunt la limita ridicolului”

Ciprian Marica a oferit și el prima reacție legat de scandalul cu finul Ilie Năstase pe pagina lui de Facebook, precizând că ar vrea să îngroape neînțelegerile dintre el și fostul tenisman, pe care îl respectă ca sportiv.

“În ceea ce privește acuzațiile care mi se aduc, sunt la limita ridicolului. Am ajuns să am funcție executivă în fundație prin procură notarială, doar din considerente organizatorice, dorința comună de la acea vreme fiind de a soluționa problemele administrative și de a ajunge la zi cu obligațiile financiare restante.

Sper ca lucrurile să fie clare pentru toată lumea și să revină la normal, fiindcă în discuție este un om pe care nu doar că l-am respectat enorm, dar l-am iubit ca pe un membru al familiei mele!”, a precizat Ciprian Marica, pe Facebook.

Fostul fotbalist Ciprian Marica a fost acuzat de către finul său, Ilie Năstase, că l-a exclus din cadrul Fundației Ilie Năstase, cea care administrează Baza Voința din București. Baza Voința a fost preluată de Ilie Năstase în anul 2012, iar la începutul anului 2021 Ciprian Marica s-a implicat financiar în proiect, cu o sumă considerabilă de bani.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
e un veceu de om
6
0
cu tziganeli intre ei.
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614