REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.5° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

NEXT LEVEL. Primăria Constanţa premiază elevii care au luat 10 la BAC şi anunţă că nu se opreşte! Să curgă notele şi banii!

NEXT LEVEL. Primăria Constanţa premiază elevii care au luat 10 la BAC şi anunţă că nu se opreşte! Să curgă notele şi banii!

Replica API 1 august 2017 | 00:00 274

Elevii şi profesorii vor primi câte 1.000 de lei de la administraţia locală pentru că au obţinut media 10 la examenul naţional de Bacalaureat. De asemenea, urmează să fie recompensaţi elevii care au fost premiaţi la olimpiade şi concursurile internaţionale cu câte 2.000 de lei. Proiectul a fost votat în unanimitate de către consilierii locali municipali ai Constanţei, în şedinţa de luni, 31 iulie.

„Premiem elevii care au obținut media 10 la Bacalaureat, dar nu doar pe ei, ci împreună cu profesorii pentru că dacă școala românească și-a alterat rezultatul, atunci trebuie să ne uităm cu onestitate la toți factorii care au dus la această alterare. Evident, resursa materială este importantă, dar faptul că dintr-o dată părinții nu mai au respect față de cei cărora le încredințează educația copiilor lor este un factor care a alterat rezultatul.

Nerecunoașterea rezultatelor este un alt factor care a alterat rezultatul. Astăzi facem o primă etapă. Îi premiem la un loc pe cei care au obținut media 10 la Bacalaureat cu toți profesorii care i-au pregătit pentru disciplinele la care ei au susținut probele de Bacalaureat, iar pe viitor vom merge și în jos și în sus. Cu alte cuvinte, îmi doresc ca cei care intră la liceu cu mediile cele mai mari să fie premiați împreună cu profesorii de școală generală care i-au format să ajungă acolo. Să întărim această relație între formator și beneficiar de formare. Sumele cu care îi premiem nu sunt cele mai mari sume, dar gestul de recunoaștere e cel mai important”, a spus Decebal Făgădău.

De asemenea, primarul promite că va încerca să găsească o soluție prin care să crească nivelul pregătirii celor care studiează la universitățiile constănțene, asta după ce a verificat piața muncii și a descoperit că sunt mulți angajatori care se plâng de nivelul de pregătire al absolvenților de la facultățiile constănțene.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vedeti ca un grup de elevi coordonati de dl profesor Bararu doar ce au luat locul 1 la concursul organizat la sediul NASA din Houston. Poate ii premiati sinpe ei ca drumul si toate cheltuielile le-au suportat parintii. Primaria nu are buget ca, construieste H. Coanda 2. Hal de tara , si ne mai miram ca deja au semnat cu universitati din Houston.
3
0
Bani le dau si parintii ... mai bine le creati , conditii decente de trai , atat lor cat si parintilor ... fara abuzuri in autorizatii si mecanisme , dubioase...sa creasca spaga , sa vada unii ce usor iau autorizatii in detrimentul altora ... asa si spaga este mai mare...
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367