REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
11.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Nici cunoscutul vin îmbuteliat sub denumirea "Eticheta Neagră" NU SE MAI PRODUCE la Murfatlar!

Nici cunoscutul vin îmbuteliat sub denumirea "Eticheta Neagră" NU SE MAI PRODUCE la Murfatlar!

Replica API 5 ianuarie 2018 | 19:35 1098

click pe imagine!

În luna noiembrie a anului 2016, cotidianul Replica de Constanţa şi nu numai atrăgea atenţia că celebrul vin “Lacrima lui Ovidiu”, mândria Murfatlar şi unul din cele mai puternice branduri româneşti, a ajuns… o poşircă! Spaniolii au cumpărat eticheta şi reţeta şi au început să îl producă ei! Îl ambalează cu numele “Lacrima lui Ovidiu” şi îl expediază în magazinele din România, mulţi cumpărători crezând că achiziţionează acelaşi vin de calitate pe care îl produceau Cramele Murfatlar. Diferenţa de gust şi de miros există, însă cel mai bine îţi dai seama că nu este vinul de Murfatlar a doua zi după ce îl bei: te doare capul (la propriu)!

„Lacrima lui Ovidiu” este acum produs sub licenţă Murfatlar România SA de Bodegas Vinival SA din Chivo, Valencia. Produs în Spania.

Însă nu doar „Lacrima lui Ovidiu” a ajuns să fie produsă de spanioli, ci şi... vinul care se producea la Murfatlar sub denumirea de „Eticheta Neagră”! Mai nou, pe eticheta vinului se precizează clar că este „produs în Spania” şi „îmbuteliat de SC Ovidius Mercado SRL, Babadag, judeţul Tulcea”.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai statul egal mafie. Statul e uniunea zapciilor care aduna banii pentru straini si acolitii lor locali, porecliti "alesi".
0
0
Nici piersici, alte fructe de la fermele din Nazarcea ajunse parloaga. Da, IPS sfintia toloacei Ghioerghitenilor ofera gratis aghiazma mare chiaora de la RAJA, cu eticheta piscopiei
1
0
Murfatlarul aflat in insolventa are utilajele de imbuteliat aflate sub sechestru pus de Anaf,nu mai au licenta,imbuteliaza ce si pe unde pot pentru ca vinul de Murfatlar nu mai exista pentru ca nu mai au antrepozit fiscal.Cine le cumpara posirca acestor mafioti ii ajuta sa isi duca mai departe activitatea infractionala pe care statul nu vrea sa o opreasca....
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367