REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Nici o şansă de târguială! Proba practica a examenului auto va fi filmată!

Nici o şansă de târguială! Proba practica a examenului auto va fi filmată!

Replica API 1 iulie 2017 | 00:00 5540

Pentru asigurarea şi verificarea legalităţii examenului de obţinere a permisului de conducere, începând cu data de 3.07.2017, modul de desfăşurare a probei practice se va înregistra atât video cât şi audio, cu sisteme tehnice de monitorizare care se vor instala pe autovehiculele folosite la susţinerea acestei probe. Nu se va înregistra proba practică pentru categoriile AM, A1, A2 şi A.

Sistemul tehnic de monitorizare se instalează, într-un punct fix, în autovehiculul pe care este afişată vizibil menţiunea «EXAMEN» şi se orientează paralel cu partea carosabilă, astfel încât să surprindă traficul pe direcţia de deplasare a autovehiculului. Stocarea datelor se realizează astfel încât să permită identificarea exactă a înregistrărilor după examinator, ziua şi ora examinării.

Înregistrările audio şi video realizate nu reprezintă informaţii de interes public. În cazul în care candidatul contestă rezultatul probei practice, înregistrările vor fi puse la dispoziţia instanţei competente. De luni, 03.07.2017, sistemul de înregistrare audio-video va fi operaţional la nivelul serviciile publice comunitare ale mun. Bucureşti şi jud. Ilfov, iar în zilele următoare acest mod de desfăşurare a probei practice se va aplica, etapizat, la nivelul tuturor serviciilor judeţene.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Numai injurati politia. Bine face ca va pica din prima. Mai stati si invatati. Toti mucosii de 18 ani vor permise. Toi vor sa fie soferi, unul nu a citit legislatia macar o data cap-coada.
4
11
Le pot demonstra politiei romane ca am kilometri in marsarier mai multi decat ei.Somn usor bulangiilor
6
0
Cel mai imputit de la examene si frustrat este Secareanu cred ca are probleme in familie si se razbuna pe cei ce dau exemane
13
3
De ce masinile de Politie din Romania circula fara asigurare RCA?
13
3
acum sa vedem ce mai fac combinatorii din vorbe!lasa man ca te ajut Prostul lua pe mana lui si smecherul lua banii !
5
0
lasati ca se targuiesc inainte de examen
7
0
Eu acum 2 ani am dat examenul cu Florea, nu am avut probleme, nici vorba de spaga, am luat din prima...sincer nu stiu cum spun unii ca sunt soferi si ca ii pica politistul daca nu fac greseli, poate fi asa, nu stiu, dar mi-e greu sa cred ...chiar mi-a zis Florea, daca te mai tineam putin, te picam, deci daca vroia sa ma pice ca nu i am dat spaga, o facea...
7
2
Filosofia este simpla! Cine e sofer prost ramane pieton.,,Eu am dat cu el,am picat " -deci ce spune filosoful simplu - esti sofer prost!
2
4
Nu il mai injurati pe Secareanu! Cine este prost , sofer prost ramane pieton! Filosofia este simpla! Eu am dat cu el ,am picat dar este corect!
5
10
Eu am cazut cu Secareanu si am luat din prima,acum 4 luni.
11
7
filmeaza ce trebuie
8
2
Secareanu - frustrat, psihopat, daca moare sa nu chemati ambulanta,merita sa sufere. Abaza - un tataroi turcalet borat amestecat, un smecher , pica dupa ziua lui buna sau rea. Coada Viorel - un purcel, te pica si iti tine prelegeri o ora, si el mai mult te incurca in masina, e un IDIOT, deasta a fost mutat disciplinar. Pe altii nu ii mai stiu,ca m-a dus capu si nici unul dintre scursurile astea nu au apucat sa ma pice haha mueeee
16
5
Cunosc doi soferi care au probleme cu vederea . Unu dintre ei este taximetrist . Ma intreb , oare cum a obtinut dreptul de a conduce si licienta de taximetrist . Sigur au dat spaga , altfel nu vad cum .
11
3
Daca dai examen cu animalul si frustratul Secareanu tot te pica,sunt catva care pana nu dai spaga nu iei examenul
15
3
Mi se pare corecta masura luata din moment ce Constanta este al doilea Arges la obtinerea permisului de conducere. Doar ca aici nu a vrut nimeni sa dovedeasca acest lucru.
12
0
Ptr 05:43 bai scursura fermentata ai si tu macar bun simt si evita sa pomenesti numele lui schumacher in bascaliile tale de comentarii.Respecta macar cu gandul pe cei care se ingrijesc de el si mai ales pe el.
6
3
pe sosea si ai luat permisul.Sa se reia cele patru probe si atunci nu veti mai vedea distrusi si retardati pe sosele.Toti chiombangii cu dioptrii cat fundul de borcan se chinuie la volan.
10
2
le ia painera de la gura ,spaga ce se intampla cu ea ? unde se va da ?
6
1
La 1000 de masini de scoala si la un examen de permis la care nici schumacher nu trece ca nu "cunoaste"" eu az zice ca se numeste crima organizata....cossa lor. Pica pe motive tampite .Cursantul trebuie incuraj bai tampitilor de militieni nu aruncat la gunoi ca nu a performat....in concordanta cu visele voastre.
7
16
Jegosii aia de militieni supraveghetori sunt cei mai mari spagari, probabil impart banii cu altii de nu sunt anchetati ca altfel e ilogic.
13
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108