REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
12.3° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

NICI O VARĂ fără HAOS: TRAFIC BARĂ LA BARĂ ÎNSPRE SUDUL LITORALULUI!

NICI O VARĂ fără HAOS: TRAFIC BARĂ LA BARĂ ÎNSPRE SUDUL LITORALULUI!

Replica API 14 iulie 2018 | 00:00 228

Nici o vară fără haos! Este vorba despre DN39, care duce înspre sudul litoralului și care, în fiecare an devine un coșmar pentru șoferi. Cei mai vitregiți de soartă sunt constănțenii care sunt nevoiți să facă naveta pentru a ajunge la serviciu. Polițiștii rutieri susțin că fac tot ce pot pentru a fluidiza traficul, atât cât le permite infrastrucura.

Spiritele s-au încins încă de vineri 13 iulie. Este vorba despre șoferii care au avut drum la ieșire din Constanța, spre Agigea și care au stat ore în șir blocați în trafic. ”Stau de o oră pe șoseua Mangaliei și nu am înaintat deloc, nu am trecut de Praktiker. Se circulă infernal. Chiar este bătaie de joc, în plină vară îi apucă lucrările, ba nu știu ce... ”, ne-a spus un șofer. Potrivit informațiilor noastre, traficul rutier a fost oprit pe podul nou, până la ora 16.30, întrucât se efectuau lucrări la breteaua de legătură cu autostrada, iar autotrenurile circulau pe podul vechi. Un alt motiv a fost acela că în zona localității Agigea a avut loc o tamponare. Astfel un autoturism bloca drumul de rulare, acesta fiind tractat. ” În acest moment, (ora 12.00) DN39 valori mari de trafic către și dinspre sudul litoralului. S-au ridicat restricțiile de circulație în zona DN39A (varianta ocolitoare a localității Agigea). Nu avem coloane în așteptare. Agenții de poliție rutieră au fluidizat zona, atât cât ne permite infrastructură. Se acționează la vedere în scopul prevenirii accidentelor de circulație și asigurarea fluenței traficului, au anunțat polițiștii rutieri”, anunțau polițiștii rutieri. Însă, traficul a fost, în continuare, îngreunat, oamenii legii precizând că se circulă în condițiile infrastructurii actuale, raportate la sezonul estival.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De ce in Eforie Nord nu se fac pasarele la trecerile de pietoni si sa se interzica soferilor sa faca stanga catre Techirghiol pentru fluidizare ? Tinem blocati in fiecare zi agenti de circulatie la fiecare trecere de pietoni. De ce in Eforie Nord pe bulevardul din care traverseaza centrul localitatii nu se intervine pentru eliminarea masinilor oprite pe ambele sensuri si fluidizarea circulatiei ? Se pot face multe pentru fluidizarea traficului cu investitii minime fara sa ne mai speram la sosele de mare viteza si alte minuni
2
0
Acolo este blocat in fiecare zi de tiruri care asteapta la statia peco din imagine
3
0
Mereu ne plangem de trafic catre sudul litoralului fara sa luam masuri ba chiar mai mai mult ingreunam circulatia prin sensul giratoriu de la Dorally si constructia de noi blocuri. Sunt treceri de pietoni unde se pot face pasarele la fel cum sunt in Mamaia Trebuie amintit domnului primar ca toti cetatenii orasului si suntem platitori de taxe iar orasul trebuie sa fie dezvoltat la fel peste tot In Agigea o trecere de pietoni blocheaza tot traficul pa na la autostrda.Se poate face pasarela.In acelasi loc se poate interzice sa facem stanga si astfel se elimina blocarea unui sens .
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218