REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Nici scandalurile nu mai sunt ce au fost: doar două încăierări, în noaptea dintre ani

Nici scandalurile nu mai sunt ce au fost: doar două încăierări, în noaptea dintre ani

Replica API 6 ianuarie 2015 | 22:48 153

Linişte la malul mării

Linişte la malul mării

Sursa foto: tv neptun

Revelionul 2014 – 2015 s-a dovedit a fi unul extrem de liniştit la nivelul judeţului Constanţa, apelurile prin 112 scăzând considerabil. Abia dacă au fost anunţate două scandaluri, şi acelea fără urmări tragice, vorbind aici de municipiul Constanţa. Poliţiştii au patrulat cu girofarurile autoturismelor pornite, dar probabil că şi mulţi constănţeni au ales să petreacă noaptea dintre ani alături de cei dragi, fără factori „externi”, ca să spunem aşa.

Dacă revelionul 2013 – 2014 a fost unul încărcat pentru oamenii legii, 23 de apeluri prin 112 semnalând scandaluri doar în municipiul Constanţa, iată că de data aceasta lucrurile au fost sub control. Potrivit adjunctului Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, Adrian Rapotan, pe raza municipiului Constanţa nu au fost decât două apeluri telefonice care să semnaleze scandaluri, şi al treilea ce sesiza… gălăgie. „Pe raza municipiului Constanţa, pe ceea ce înseamnă tulburarea ordinii şi liniştii publice, nu au fost decât trei solicitări, faţă de 23 înregistrate anul trecut. Dintre acestea, o sesizare se referea că era dată muzica prea tare la vecini”, a declarat, pentru „Replica”, Adrian Rapotan. Sesizarea cu privire la muzică a venit de la proprietarul unui apartament situat pe raza Secţiei 4. Un alt apel a venit cu privire la un conflict spontan izbucnit într-un local din municipiu. Aici, un tânăr se afla în stare de ebrietate şi ospătarii nu se mai puteau înţelege cu el. Un alt scandal a pornit la un alt restaurant din Constanţa, doi bărbaţi, aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice, luându-se la ceartă. Din fericire, oamenii legii au intervenit cu promptitudine, spiritele calmându-se până a se recurge la pumni. La nivelul judeţului Constanţa au fost înregistrate circa 9 scandaluri, între care şi cele trei prezentate mai sus. Totodată, menţionăm că în noaptea dintre ani, poliţiştii constănţeni au patrulat cu girofarurile autoturismelor pornite, pe toate străzile din Constanţa.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614