REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Nici vorbă de criză! Bonele au mare căutare de Crăciun și Revelion

Nici vorbă de criză! Bonele au mare căutare de Crăciun și Revelion

Cristina BĂRBUCEANU 29 noiembrie 2022 | 00:00 1073

Constănțenii pun mare preț pe distracție. Desigur, aici intră și părinții din Constanța, care au „rezervat” deja toate bonele din oraș pentru Crăciun și Revelion, uitând și de criză, dat fiind faptul că, pentru sărbători, părinții trebuie să scoată din buzunare în jur de 100 de euro pentru prețul unei bone... pe o zi.

Fotografie cu rol ilustrativ babysitting

Bonele, la mare căutare

Pentru părinții care muncesc și pentru familiile cu unul sau mai mulți copii, este nevoie de un ajutor suplimentar cu cei mici. Dacă bunicii nu sunt disponibili, părinții apelează în mod cert la o bonă care să stea cu cei mici. Cu toate că trăim vremuri grele și prețurile au explodat, tot mai mult constănțeni apelează la serviciile de babysitting.

Fotografie cu rol ilustrativ babysitting

În funcție de nevoile părinților, bonele pot munci part-time sau full-time. Desigur, odată cu creșterea numărului de ore crește și suma pe care părinții trebuie să o ofere babysitter-ului. La fel se întâmplă și cu numărul de copii pe care bona îi are în grijă, pentru că plata bonei este direct proporțională cu numărul copiilor.

Cât scot constănțenii din buzunare pentru o bonă

În ceea ce privește strict partea financiară, constănțenii scot destui bani pentru serviciile de babysitting în perioada sărbătorilor. Reprezentanta unei firme de babysitting din Constanța a declarat că prețul unei bone pentru ziua de Crăciun sau Revelion „ajunge undeva la 100 de euro, iar pentru o zi obișnuită, tariful este de aproximativ 20-25 de lei ora”.

Fotografie cu rol ilustrativ babysitting

Cu toate acestea, deja nu se mai găsesc bone pentru Crăciun sau Revelion: „momentan, nu am bone de Crăciun și de Revelion”, așa cum reprezentanta firmei de babysitting a susținut, semn că prețul nu contează atâta timp cât părinții se pot distra, în timp ce copiii stau acasă în siguranță, iar programul acestora din urmă nu suferă modificări.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
stati linistiti ca lumea nu mai are bani, or fi unii care-si permit, dar aia sunt putini, voi nu vedeti ca tineretul pleaca masiv din tara, aici nu mai e nimic
3
0
e criza in capu' unora...sau o fi ,da' nu la noi!nu vedeti.cite masini circula?de aici iti dai seama cam vare-i adevaru'!
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920