REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

NICIO schimbare în Poliție: un șef de inspectorat, prins MORT de beat la volan, s-a pensionat la doar 51 de ani!

NICIO schimbare în Poliție: un șef de inspectorat, prins MORT de beat la volan, s-a pensionat la doar 51 de ani!

Replica API 18 ianuarie 2020 | 00:00 268

Surse din cadrul Poliției Câmpia Turzii au declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că Dorel Florian Fodorean urma să fie schimbat oricum din funcție în urma cercetării disciplinare, după ce a fost prins băut la volan.

„Șeful Poliției Câmpia Turzii, Dorel Florian Fodorean, este pensionar începând cu data de 15 ianuarie, și-a depus actele de pensionare după ce a fost prins băut la volan și i s-a suspendat permisul de conducere. Dosarul său penal este, încă, în lucru, iar când se va întoarce de la procuror, se va lua măsura sancționării contravenționale. Oricum, după incident, urma să fie schimbat din funcție, deoarece, prin gestul său, a adus atingere uniformei de polițist și a afectat imaginea Poliției”, au spus sursele.

La comanda Poliției Câmpia Turzii a fost numit adjunctul lui Fodorean, Sebastian Vasile Rus.

Dorel Florian Fodorean a fost oprit în 9 ianuarie în trafic, dar a refuzat să sufle în etilotest „din motive medicale”. Ulterior, rezultatele analizelor de laborator au indicat o îmbibație alcoolică sub 0,80 mg/l alcool pur în sânge, sub limita prevăzută de Codul penal ca fiind infracțiune.

Fodorean are 51 de ani și lucrează în sistem din anul 1990. A fost numit pe funcția de șef al Poliției municipiului Câmpia Turzii în anul 2017.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sigur a avut 0.80
1
1
Sa le sugi pula la amandoi
2
4
La Cernavoda vilsan bea cu Cosita la Samsara si totul este normal.Dumitrascu este asa ca sa fie.
4
2
da ce plm a facut ala de a iesit la pensie la 51 de ani, ce stres a avut de are si pensie speciala in timp ca poolimea de rand trebuie sa iasa la pensie la 65 de ani cu 40 de ani de munca!
4
0
sub o.8 este contraventie, peste este infractiune. Lui i-a iesit - cand i s-a recoltat la ore de la incident si cu "calculele" de rigoare - exact la limita
1
0
Daca alcoolemia este sub 0,8 este contraventie ce se sanctioneaza cu amenda si complementar permisul pentru 3 luni.Si ce-ati vrea sa anulezi dreptul la pensie omului pentru contraventie?Ce agenti Gestapo iesea din voi!
2
5
Unui special nu i se poate intampla nimic intr-o tara plina de imbecili. Sa ai pensie lunga si babana! La asa popor..
5
2
Ei asta e treaba ! In loc sa fie luate cazurile astea in lucru asa cum sunt ele,adica la bucata,tembelii de guvernanti vor sa aplice legi otova,de parca toti ar proceda ca politistul in cauza. Sincer mi-e rusine si scarab reala de cei ce ne conduc,din pacate cu acordul a milioane de romani care persista in tembelismul de a-i alege.Sa nu ne miram nici ca exista puzderie de indivizi care se comporta ca niste ghiolbani medievali si nici ca avem indivizi dubiosi ce fac legi parca nascocite cu curul,nu cu mintea.
7
0
Cu pensia sta bine, nu?
2
3

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367