REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Nico s-a infectat cu COVID-19 pentru a doua oară: ”Nu știu dacă a fost Delta sau Omicron”

Nico s-a infectat cu COVID-19 pentru a doua oară: ”Nu știu dacă a fost Delta sau Omicron”

Replica API 14 ianuarie 2022 | 01:56 1118

Cunoscuta cântăreață Nico a fost din nou infectată cu COVID-19 la sfârșitul anului trecut. Vedeta a trebuit să-și anuleze toate planurile și să rămână acasă, deși avea concert de Revelion în Italia. Ea spune că e vaccinată cu schema completă.

Pentru a doua oară, în doi ani diferiți, Nico s-a reinfectat cu noul coronavirus. Vedeta a povestit în cadrul unei emisiuni TV că deși este vaccinată cu doza completă, ea a fost depistată la testele COVID-19 pozitiv, astfel că timp de 14 zile a trebuit să stea în carantină.

Ea a mărturisit că a avut o bronișită timp de mai multe zile, iar ulterior a decis să-și facă test în casă, dar care a ieșit negativ. Ulterior a mers și la spital, acolo unde a aflat că are coronavirus, scrie spynews.ro

”Am avut de pe data de 14 (n.r. decembrie) o bronșită foarte urâtă până pe 22, mi-am făcut acasă testele erau negative, am fost la Spitalul Județean și mi-a ieșit pozitiv. Am stat acasă, am stat izolată”, a spus Nico într-o emisiune TV.

Cântăreața a precizat că de această dată nu a fost vorba de o formă dificilă, ca prima oară, astfel că acum a reușit să facă și curat în casă, mâncare și să aibă diverse activități, față de prima oară când s-a infectat, atunci când a stat la pat.

Și-a anulat planurile de Revelion

Din cauza infectării, artista și-a anulat planurile de Revelion. Ea trebuia să cânte în Italia la o comunitate de români, dar a precizat că în locul ei l-a trimis pe Marcel Pavel.

Cântăreața mărturisește că în cazul său ar fi putut fi infectată cu varianta Omicron sau Delta, dat fiind faptul că nu a fost o formă gravă.

S-ar putea să fi fost ăsta, nu știu sigur, o stare așa de gravă n-am avut. Eu nu pot să zic că m-am simțit foarte rău, nu știu dacă a fost Delta sau Omicron.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu stii pe unde si cu cine te-ai babardit
1
0
Schema completa, adica 2 doze este egal cu zero, se duc anticorpii si te infectezi. Trebuie booster.
3
2
daca te imbirligi fa cu toti infectii,o iei!
2
3

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367