REPLICA ONLINE CONSTANTA

3.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
3.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Nicola Peltz, dezvăluiri din intimitate! Ce a crezut inițial despre Brooklyn Beckham

Nicola Peltz, dezvăluiri din intimitate! Ce a crezut inițial despre Brooklyn Beckham

Replica API 7 iulie 2022 | 00:00 980

Nicola Peltz și Brooklyn Beckham s-au căsătorit anul acesta în cadrul unei ceremonii fastuase pentru care părinții îndrăgostiților au scos din buzunare fabuloasa sumă de trei milioane de lire sterline. Nicola este îndrăgostită până peste cap de fiul cel mare al lui David Beckham, dar mărturisește că iubirea lor a început într-un mod neașteptat.

Nicola Peltz și Brooklyn Beckham

Povestea de dragoste dintre Nicola Peltz și Brooklyn Beckham a ținut prima pagină a publicațiilor din Marea Britanie.

Decizia lui Brooklyn de a se căsători la doar 23 de ani a fost amplu dezbătută, dar se pare că fiul fotbalistului este foarte sigur că Nicola e cea alături de care dorește să îmbătrânească. Într-un interviu recent, soția lui Brookyn a făcut mai multe dezvăluiri la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

Nicola a povestit că între ea și Brooklyn nu a fost dragoste la prima vedere, deși acum îl consideră cel mai potrivit soț și un bărbat excepțional. Se cunosc de cinci ani, însă abia la o petrecere de Halloween, organizată de celebrul Leonardo DiCaprio, au decis să acorde o șansă relației.

„Pur și simplu nu ne potriveam. Nu am simțit nimic inițial. El avea o iubită, eu aveam alt iubit la vremea respectivă. Am ieșit cândva la cină, în calitate de prieteni, îl vedeam ca pe un amic. Abia la o petrecere în anul 2019 l-am văzut altfel și din acel moment suntem pur și simplu inseparabili", a declarat Nicola, conform DailyMail, citat de click.ro.

Brooklyn și Nicola au avut o nuntă de trei milioane de lire sterline

Soția lui Brooklyn susține că în prezent situația este complet diferită și simte că este căsătorită de o eternitate cu Brookyn, comportându-se precum un cuplu bătrân care se bucură de liniștea căminului alături de câinii pe care îi are.

Brooklyn și Nicole s-au căsătorit în luna aprilie, în cadrul unei ceremonii fastuoase, care a avut loc chiar în locuința părinților lui Nicole. La eveniment au fost invitate nume mari din showbiz. Serena Williams, Gordon Ramsey și actrița Eva Longoria au fost doar câteva dintre celebritățile care au petrecut până în zori alături de tinerii îndrăgostiți.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
de astia doi?
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920