REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Nicolae Anghel vrea să candideze în tandem cu Claudiu Palaz la Consiliul Judeţean

Nicolae Anghel vrea să candideze în tandem cu Claudiu Palaz la Consiliul Judeţean

Replica API 6 mai 2011 | 00:00 155

Primarul comunei Castelu, student la Drept

Primarul comunei Castelu, student la Drept

Primarul comunei constănţene Castelu, Nicolae Anghel, are planuri mari. După ce a reuşit, graţie negocierilor din sânul organizaţiei judeţene, să forţeze alegerea sa în funcţia de prim-vicepreşedinte al PDL Constanţa, acum vrea să intre şi în sferele înalte ale partidului, mai precis ţinteşte un post de conducere alături de grei ai partidului precum Emil Boc, Vasile Blaga, Roberta Anastase, Gheorghe Flutur şi aşa mai departe.

Pentru a nu se spune totuşi că are pretenţii prea mari, Nicolae Anghel şi-a depus candidatura pentru funcţia de secretar executiv, cu toate că putea ţinti şi către un post de vice ori de prim-vice. Evident că nu a consultat pe nimeni de la Constanţa când a mers la Bucureşti să-şi depună candidatura, dar nu mai contează. "Mi-am depus candidatura pentru ca organizaţia de la Constanţa să aibă reprezentare şi un cuvânt de spus la nivel central. Sunt alături de echipa lui Emil Boc şi sunt sigur că va câştiga. Eu merg numai cu echipa câştigătoare", ne-a spus Nicolae Anghel. Iar planurile primarului de comună nu se opresc aici. Partea interesantă acum vine: la alegerile din 2012 edilul ar urma să lase Castelu "din mână", în schimbul funcţiei de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa! "Candidez în tandem cu prefectul Claudiu Palaz pentru Consiliul Judeţean şi câştigăm lejer. Eu vicepreşedinte, el - preşedinte", s-a lăudat Anghel, din câte se vede tot fără a consulta pe cineva dacă este posibilă această aspiraţie a sa sau dacă prefectul Palaz are aceleaşi opinii. Iar pentru a fi "apt" să ajungă vicepreşedinte al CJC (ar însemna în primul rând să apară pe un loc eligibil de consilier judeţean, să intre în consiliu şi apoi să fie ales vice), Nicolae Anghel face o a doua facultate: ce de Drept, din cadrul Universităţii Spiru Haret din Constanţa. "Consider că trebuie să fiu pregătit, să îmi completez cunoştinţele, să nu mai încalc legea", a scos Nicolae Anghel "porumbelul" pe gură. Întrebat de câte ori a mai încălcat legea, Anghel s-a corectat: "Nu am încălcat legea, dar preventiv". La capitolul note obţinute la facultate (este în anul IV), primarul spune că are "de la 7 în sus". Nouă nu ne mai rămâne decât să îi urăm succes să termine facultatea, să fie ales în conducerea centrală a PDL şi să devină vicepreşedinte al CJC, nu de alta, dar ca personaj, este, de departe, unul dintre cei mai "spumoşi" pe care organizaţia PDL Constanţa îi are.

Alexandra ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614