REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.2° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.2° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Nicolae Bacalbaşa

Nicolae Bacalbaşa

Replica API 12 februarie 2019 | 00:00 482

Nicolae Bacalbaşa a ajuns şi deputat din partea PSD, după ce anterior s-a "jucat" de-a şeful unui consiliu judeţean. Acum, joaca lui cu vorbele de duh s-a mutat în Parlament, motiv pentru care ajungem să regretăm că n-a rămas să facă ce se pricepea cu adevărat: medicina. Spre amuzamentul colegilor lui de la PSD, Bacalbaşa a avut din nou un derapaj de la limbajul civilizat. Noi, restul, nu prea ne mai amuzăm, aşa că puneţi-i leocoplast la gură!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Problema pesedistilor, una dintre ele, este ca habar nu au sa comunice. Ori injura ori spun prostii ori nu se intelege nimic din vorbele lor. Problema principala insa e ca multi sunt corupti si incompetenti si grav e ca decid pentru noi.
3
0
...avem locuri la Balaceanca pentru astfel de specimene...
6
0
Sa i cacam sangele ala stricat de anti roman!Ba cacat Indian, fucking indian prick sa ne pisam pe Rusia ta sau pe tara cealalta unde sunteti sclavi sa nu mai zic ca se ataca si uita ca in America au murit mai multi bastinasi decat au murit atunci...dar na se uita asta ca...doar suntem o natie de perversi!Uitam ca in India in tara lu' jegosul asta din photo Regiana Anglei a sclavit si a omorat un numar mai mare decat aia ...6 mil...dar uitam sau ne facem ca nu vedem.Avem tot felul de maimute la conducere ca jegosul asta
7
1
Absolvent Mircea.Doctor bun
3
7
Un spalator de morti care se da doctor ,,o jigodie de cioara galateana ce putea sa fie decat deputat PSD
14
2
Pai daca astia de la PNL ai lui Orban se exprima golaneste,daca unii sunt mereu cu muie PSD in gura,ar fi pacat sa nu fie si altii la fel. Ce,numai unii au dreptul sa faca misto' ?
1
12
Stiti ca individul asta e terminat liceul Mircea din Constanta? Dupa vorbele pe care le debiteaza, eu nu l-asi numi roman
12
1
Nume de tigan,moaca de carutas.Limbajul este la fel,de maidan.Asta este vidanjorul lui Dragnea.Miroase a cacat din cap pana in picioare.Bacalbasa este doctor asa cum Tudorel Toader este justitiar.In curand vor fi doar o amintire trista pentru Romania.Curios este ca oameni de genul asta se simt stresati,agresati de victimile lor,de cei de care chiar ei isi bat joc si ii injura.Scarba Bacalbasa ! Zictir PZD !
20
1

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369