REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Nicolae Bacalbaşa, deputat:

Nicolae Bacalbaşa, deputat:

Replica API 21 iunie 2018 | 00:00 568

„E o formă soft de terorism urban. Azi pe holurile Parlamentului erau unii ca maimuţele…”

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Imi pare rau ca am avut multa vreme o parere extrem de buna despre dvs.Ce cautati in aceasta mizerie?
0
0
Omul e Porc fara caracter de aceia a mers sa faca politica.
7
1
Jeg ordinar aceasta primata.
7
1
Pe acest tzigan borat trebuie sa-l prelucrezi cu bata. Altfel nu pleaca de la ciolan.Mancami-ar maimutza !
11
1
Maimutele sunt mai inteligente decat boii si gusatii cu mustata
7
1
daca niste oameni protesteaza de bunavoie, nefiind platiti sau adusi cu forta sunt maimute...ziaristii pe care i ati imbrancit si aia cred ca sunt tot maimute...bine ca aia care il pazeau pe dragnea acu ceva timop, aia cu ceafa groasa si muschiu tatuat, clanu nu stiu care din buc, erau doctori docenti ca tine. Sau poate maimute te referi la stimata ta colega, bancila, si poate era cu niste rude, deci si de aici cuvintele tale, maimute, probabil rasa pavian cu mantie argintie. nenea...pe limba ta...sictir
8
3
Mai bine scria ceva literatura umoristica decit sa faca politica de proasta calitate
5
1
Poti sa fii prost chiar daca ai carte multa . Acest individ nu avea sa ajunga in parlament daca la revolutie nu ieseam in strada . Idiotilor , democratia se sustine cu vocea poporului nu a politicienilor corupti si mincinosi .
8
2
...ia-l, dai la cap...
3
1
Dobitocul asta galatean nu pitea fi decat deputat PSD
13
1
suge o lui wermorel si limbi la korvesi.
1
9
Daca esti bun in profesia ta, lucru pe care nimeni nu-l contesta in privinta dlui Bacalbasa, ce cauti in troaca politica, unde, sa recunoastem, dl doctor e de doi lei.
10
3
In primul rand este anestezist,si inca unul foarte bun. Corect,oamenii cu multa carte sunt dispretuiti de hahalerele de tip hastagcacat. Azi avem o miscare de tip fascist care agreseaza in toate felurile orice om cu mai mult de zece clase. Niste porci cu manifestari ca ale clanurilor de interlopi ar dori sa preia prin forta conducerea tarii. Or sa faca cacatul praf. Se vor oftica,vor face spume la boturi si cam atat.
5
11
Hal dreacu bronzat , pui de cioara bulibasa din Cutzarida , a ars-o la cort in tinerete , iar amu nu-i mai ajunge nici Casa Poporului si nici limba romana , ca sa exprime greata multimii scuipata in spatele sau . A fost , neam de neamul sau rob supus si lingusitor si mincinos , iar acum , cu libertatea abia venita , limbricul a ramas tot cu minciuna , hotia si linsul , ca este mai comod , mai misto ...
14
4
Corect, maimite si maimutoi
5
7

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218